איך מחזירים את החשק להכיר?

red vixen

New member
איך מחזירים את החשק להכיר?

יותר פריקה מבקשת עצה.
כבר יותר משנה לבד, בשנה הזאת עברתי לא מעט דברים קשים ותקופות דיכאון.
מוקפת אנשים וחברים אבל עדיין מרגישה הכי בודדה בעולם.
עברתי הרבה תהפוכות בחיים שלי, והקשר הקודם פגע בי ברמה מאוד עמוקה.
ניסיתי לקחת הפסקות, ניסיתי לשנות את הדרכים שבהם אני מכירה, ניסיתי ללכת בכוח.
מצד אחד כבר כמהה לחזור למצב של זוגיות, של מישהו שנמצא שם בשבילי ואני בשבילו, מצד שני... אין לי חשק. אין לי חשק לצאת לדייטים, אין לי חשק להכיר, אין לי כוח לכל ההתחלה הזאת.
מתחילה לדבר עם בן אדם ומאבדת עניין במהירות האור, לא בהכרח באשמתו.
גברים טובים עברו לי בידיים ונהדפו מסיבות לגיטימיות יותר ולגיטימיות פחות.
אף פעם לא הייתי מסוג האנשים שאהבה מוצאת אותם, אני מאלו שצריכות לחפש.
אבל החיפוש לכשעצמו מייאש אותי.
חופרת באתר הכרויות ופוסלת כמעט את כולם.
מתי המעט שעושים לי חשק לשלוח להם הודעה לא עונים.
מרגישה שמחפשת משהו שלא קיים, מישהו שיסחוף אותי מהרגע הראשון אבל זה הרי לא עובד ככה, נכון?
נראה לי שהבעיה העיקרית היא המוטיבציה שלי שירדה לאפס.
שוב, הפסקות לא עוזרות. הפסקתי לחפש למשך הרבה זמן. חזרתי כשנהיה פתאום חשק להכיר. החשק עבר ברגע שהייתי צריכה לעשות משהו בפועל.
מצד שני, מדי פעם כשיש מישהו שממש תופס לי את העין (נדיר מאוד) ונדמה לי שיכול לצאת מזה משהו אז המוטיבציה חוזרת ואני משתפת פעולה ומקדמת דברים. ואז הוא נעלם.
פשוט מתוסכלת מהלופ הזה.

רואה 6 6

New member
אני מרגישה שאת לא בשלה לזוגיות כרגע.

ואני חושבת שאת לא נרפאת עוד מהקשר הקודם ואין לך מה לרוץ לשום דבר אלא להתרכז בעצמך ולא בניסיונות למצוא איזה ריפוי (בן זוג) חיצוני.
אני חושבת שזאת הסיבה למה את מאבדת ענין כלכך מהר,כי זה מספר פנימי,שאין לך משאבים באמת כרגע להחזיק אינטרקציות כאלה.

FineSilverMan

New member
בהחלט מזדהה

גם לי עברה שנה וקצת מאז הניסיון הרציני האחרון.
ועכשיו הגעתי למישהי שנשמעת מקסימה, אבל אני לא מצליח להביא את עצמי לשלוח לה שלום פשוט.
מרגיש כל כך בנאלי שכזה.
&nbsp
גדלתי על כך שטובים השניים מהאחד...
&nbsp
לא מובן לי שאנשים לא מוכנים לנסות.
כלומר, אני נתקל בפרופילים באתרי הכרויות במשך כמה שנים טובות... אותם פרצופים. כמובן יכול להיות שאלו פרופילים פיקטיביים של אתרים בתשלום. אבל יש גם פרופילים באתרים חינמיים...
&nbsp

Shamy

New member
אני בעד שבדברים האלה לא בכוח

פשוט תחכי,תתרכזי בעצמך,בכיף שאפשר לעשות כשאתה לבד.

תתפתחי עם עצמך , וכשהבן אדם הנכון יופיע את תראי שאת תרצי לבד

חשק לזוגיות זה משהו שאי אפשר לכפות על עצמך אני חושבת.

כשאני הייתי לבד זה מה שאני עשיתי וכשהגיעה הזוגיות אז זרמתי איתה

אל תתייאשי כי עד שמגיע מישהו הוא הולך,כנראה שהוא לא היה הנכון

יכולה להזדהות איתך בקלות... יש סביבי הרבה אנשים שכל היום בחיפושים אחרי דייטים ואחרי ניסיונות קשרים בלתי פוסקים, גם באתרים וגם בכל פלטפורמה אפשרית ותמיד עובר לי בראש ״מאיפה הכוח להתעסק עם זה כל הזמן? לצאת לדייטים כל יום?״ בהחלט אין חשק. ממה שהבנתי זה נראה אבל שכן יש בך כרגע את הרצון והחשק להכיר, את כן נכנסת לאתר, ולאחר תקופה של הפסקה כי יש בך את הרצון.. אבל את (וכולנו) מחפשים ושואפים ל׳קיצורי דרך׳... ולצערי אין. הלוואי ופשוט היה אפשר להכנס לאתר, לומר שלום או לקבל שלום, ובדרך קסם זה היה האדם הנכון, או לפחות מישהו שישר יהיה אופציונאלי להיות האדם הנכון.
המציאות קצת יותר קשה, וכן.. צריך סוג של כח אבל בעיקר לקחת דברים בצורה יותר קלה בכל הקשור לעולם ההכרויות , בעיקר האינטרנטי.. יש כרטיסים פיקטיביים (יכול להסביר למה לא היה מענה) ויש סתם כאלה שהם שחקנים, אנטיפאתיים ושסתם לא עונים. יחד עם זה, בכל רגע נתון גם קיימת האופציה שהבחור הבא יהיה מקסים, רציני, ואולי אפילו ה- אחד
כלומר, אל ייאוש... הרצון הראשוני שעכשיו יש בך הוא הצעד החשוב ביותר, אם אותו עברת, את בטוח בדרך הנכונה.

שלום

כשמכירים אדם שיש אתו התאמה באופי, אוהבים אותו ונהנים להיות אתו בקשר. השתתפי במסגרות שמעניינות אותך, שם תכירי אנשים עם שפה משותפת.
&nbsp

מילי1991

New member
או מאי גאד!

לא יכלת לתאר את מצבי טוב יותר
מזדהה עם רוב הדברים שרשמת
כל -כך מבינה אותך..

גברת ע

New member

מבינה איך את מרגישה ונמצאת איתך באותה הקלחת.
מרגישה שלפעמים בכח אני יוצאת לדייטים או מוכנה לתת עוד צאנס למישהו למרות שלא הרגיש לי נכון, רק כי אני כבר לא סומכת על עצמי ועל האינטואיציות שלי.
&nbsp
יכול להיות שאת עדין צריכה את הזמן שלך, להחלים מהאקס שפגע, לעבור ולהתמודד עם מה שעברת ועם הדיכאון.
ויכול שפשוט לא באמת ראית או פגשת מישהו שיגרום לך לחזור ולרצות...
&nbsp
מאחלת לך רק טוב ובהצלחה ומאמינה שדברים יסתדרו, בצורה כזאת או אחרת, את תמצאי את הנכון שלך ואת הטוב שלך....
&nbsp

&nbsp
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
משעשע !!

אבל לא נראה לי שזה באמת התשובה ...אבל כן הצחקת אותי

בגלל שהצחקת אותי ,ע"ע של התמונה וקרא את הכיתוב !

supersonic777

New member
בחייאת זומזום,מזה זה...?לא שאכפת לי,כן?סתם סקרן לדעת...

מזה ה "F" הזה...

כדי להגיע

למקום של היציבות והביטחון צריך לצאת מאיזור הנוחות שלנו ולהרגיש חרדה, חוסר ביטחון ועוד תחושות לא נעימות.
כדי להכניס מישהו ללב- צריך להצליח לצאת מתוך הכונכיה שלנו.
&nbsp
מניסיון שלי, זה קצת כמו לרכב על אופניים-
אם לא רוכבים הרבה זמן זה נראה מפחיד וכל הזמן חושבים על הפציעות והמכות שיכולות לקרות אם נופלים.
אם רוכבים כל יום, הפחדים זזים הצידה, ואפשר להרגיש את הכיף והרוח בפנים.
&nbsp
הבנת?

nobody 0

New member

אני בהלם!!
תיארת בדיוק אבל בדיוק!! את מה שאני מרגישה. אחד לאחד. כאילו נכנסת לי לראש וללב וכתבת.
גם אני אחרי קשר שריסק אותי
אם מצאי פתרון תודיעי לי

satori79

New member
בא לי לטייל!

זו לא פרסומת,

אבל זה משהו אחר..

הייתי במצבך, נפרדתי מהאקסית לפני כשבעה חודשים לערך..
זו לא הייתה הפתעה מוחלטת, אך זה גם לא היה נעים ולקחתי את זה די קשה (2 סשנים של דיכאון בחודשים הראשונים..סמסטר שלם ב"פתוחה" שהלך לפח...),
אבל כן מצאתי נקודות אור, ואחת מהן הייתה חידוש קשרים ישנים עם חברים וחברות שהקשר עמם נותק בגלל הקשר עם האקסית (שלמען הכנות, דרשה ממני לנתק קשר עם נשים מהעבר..היום זה NO NO בשבילי, נורה אדומה מתפוצצת). כתוצאה מחידושי הקשר עם מכרים מהעבר, נקרתה בדרכי הכרות עם קבוצת טיולים בשם של הכותרת, אך ישנם עוד כאלו..שם יצא לי להכיר עשרות אנשים נהדרים ואיכותיים, ולמען האמת..גם את בת הזוג הנוכחית שלי.. :) זה סוג אחר של הכרות, לא כמו האון ליין... שם יש שפע וחסרה ההתרגשות, כי תמיד יש את הבא בתור.. בטיולים לומדים להכיר גם צדדים שלא רואים בדייטים בבתי קפה.

נסי טיולים כאלו, של "פנויים פנויות" אבל לא מאלו שמשלמים עליהם כסף..אלא אלו שהם התארגנויות של החבר'ה עצמם.

למעלה