איך מחזירים לבחורה את הביטחון לאחר שהתאכזבה ?

דבש27

New member
איך מחזירים לבחורה את הביטחון לאחר שהתאכזבה ?

אני יוצא עם בחורה כבר כמה חודשים אבל באופן לא מוגדר התפתחה ביננו אהבה אמיתית ולא דיברנו על זה כי אני כל הזמן הכחשתי את זה וטענתי כי אנחנו ידידים וכל פעם אמרתי לה שאנחנו לא ממש מתאימים כל פעם הייתי מאכזב אותה מחדש וחוזר אליה ומקרין שוב אהבה ושוב חוזר לקשר זה קרה כמה פעמים ובפעם האחרונה זה היה הקש ששבר את גב הגמל היא פשוט אמרה לי שהיא מרימה ממני ידיים סופית! שלחתי לה פרחים עם הקדשה יפה לעבודה אתמול שלחתי לה SMS שאני אוהב אותה וחושב עליה היא נורא התרגשה והתלהבה דיברנו בערב והיא אומרת לי שהיא גם אוהבת אותי והיא פשוט מותשת נפשית ממני והיא מיואשת וכבר חוששת שאני עוד פעם אקח צעדים אחורה. שאין לה ביטחון בקשר. יש לציין שהיא בוטחת בי בכל הנוגע לזה שהיא יכולה לסמוך עליי ושאני תמיד אדאג לה ואשמור עליה ומאמינה שאני אוהב אותה. אבל אכזבתי אותה עם העניין של ביטחון בקשר. היא לא מאמינה כבר בקשר, לדבריה. לא היה לי הרבה מה לומר לה אחרי זה רק שאני אוהב אותה ושהיא הכי יפה שיש ונתתי לה מחמאות. הפרחים ריגשו אותה ועשו עבודה טובה אבל לא מספיק בשביל לחזק אותה ולחזיר לה את הביטחון בקשר. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותה אלי ולתת לה ביטחון ? איך מחזירים לבחורה את הביטחון לאחר שהתאכזבה ?

שזמ

New member
באמצעות אביזר טכני קטן וכמה מילים

האביזר: טבעת זהב (כמה עשרות שקלים, לא צריך להגזים) המילים: "הרי את מקודשת לי בטבעת זו..." פשוט, נכון?

../images/Emo13.gif

"אנשים ישכחו מה אמרת אנשים ישכחו מה עשית אבל אנשים לעולם לא ישכחו מה גרמת להם להרגיש "

היי דבש 27

הביטחון שמעורער אצלה ממוקד בקשר, ברצינות הקשר ובכוונותיך, ולא באהבה שלך, בכמה היא יפה בעינייך. אם יש לך ביטחון לתת לה, תן לה בהצהרה ובמעשה (לאו דווקא חתונה). אם אין לך ביטחון להציע לה, בכוונותיך ורצונותיך בקשר, אין דרך לתת לה ביטחון אמיתי. בהצלחה.

bat41

New member
טימטמת אותה... שיגעת אותה...

עשית ממנה יויו... עכשיו תעבוד קשה בשביל לתקן את הנזק שעשית... בהצלחה!

לא דבש ולא נעליים

הייתי פעם בסיפור כזה, רק שהמערכת היתה כבר הרבה יותר רצינית מאשר כמה חודשים. הגברת הרחיקה אותי מפעם לפעם ואח"כ קירבה אותי מחדש בשלב מסוים אמרתי לה שהיא משחקת איתי כמו שמשחקים עם כלב היא מרחיקה אותי וכשאני רץ החוצה היא נותנת משיכה בחבל, אני מרגיש קצת מחנק וחוזר לפינה המוכרת הסברתי לה שיום אחד היא תמשוך בחבל ותגלה שהוא נקרע והכלב איננו בסופו של דבר זה מה שקרה היא פתחה שיחה ב- "אנחנו לא יכולים להישאר ביחד אחרי מה שקרה" ולפני שהיא הגיעה ל"אבל" אני לא הייתי שם. זה לקח פחות מחמש דקות. אח"כ היא ניסתה שעות לחבר את החבל. אז מבחינתך, החבל ניתק תסיק מסקנות, תלמד לקח ותתכנס לפינה שלך אם הבחורה תיעתר לך, אז היא אידיוטית, שזו סיבה מספקת שלא תירצה אותה שיהיה ברור, אם היא חוזרת אליך, היא לא מספיק טובה בשבילך

בודאי

הבנתי שאני הייתי כלי משחק בידיה היא הפעילה עלי מניפולציות שכל עוד הן פעלו, חזרתי בשלב מסוים התעוררתי, ראיתי את העובדות נכוחה והבנתי שאני כלי משחק מההבנה ועד הניתוק עבר רק הזמן הדרוש לעזיבה, כלומר, דקות

bat41

New member
גם אני עברתי חוויה דומה עם גבר.

וגמני זיהיתי את התבנית וחתכתי . עידית, מה יש באישיותם של אותם אנשים להתנהג ככה?

מזמינה אותך לענות על השאלה.

מה זה משנה מה המניע של אותם אנשים? יוצאת מהמחשב, אחזור רק מאוחר בלילה בינתיים משאירה עבורך
עוטף.

bat41

New member
ידעתי שזה יחזור אליי...../images/Emo13.gif

בגדול זה באמת לא משנה. אבל כשאני מבינה מאיפה מגיע דפוס התנהגות מסויים ,יותר קל לי להתמודד איתו. אני חושבת, שאותם אנשים לא באמת רוצים אותך. הם רק רוצים לבדוק אם הם עדיין יכולים לשחק איתך. ומשם הם שואבים חיזוקים לאגו שלהם. דימוי עצמי נמוך אולי או משהו בסגנון... בכל אופן לא בבית ספרי!!
לילה טוב

../images/Emo13.gif

כשהם לא רוצים אותך... שהם פוחדים מקשר... בעלי דימוי עצמי נמוך... איך זה קשור אליך בדיוק?
תתחברי לחזון שלך
תתנהלי עם הערכיים שלך
< בבית ספרי מעורר כמה סימני שאלה
>

bat41, תרשי לי להציע אפשרות הפוכה

ייתכן ואותו אדם מאוד רוצה אותך, עד כדי כך שמתעוררים אצלו כל מיני פחדים/חששות/דפוסים שמתעוררים כשיש איתות על קירבה ריגשית או על אפשרות של קשר עמוק. וגם כאן, יכולות להיות מיליון סיבות ללמה אותו אדם מתרחק/מפחד מקשר עמוק או רציני. למשל, חוויה של נטישה או פגיעה בקשר עמוק קודם (ועוד ועוד....)

ברח לי בלי המשפט האחרון....

ואז כשאותו אדם מרגיש שיצר מספיק מרחק, הוא מרשה לעצמו להתקרב שוב, עד הפעם הבאה... אפקט של יויו

bat41

New member
מקבלת את האפשרות.

בהחלט שופך אור אחר על דפוס ההתנהגות הזה. תודה. וכייף שגם את פה...

עשית "הכל"...,מלבד לומר לה ברור - אני רוצה

אותך איתי.ומשם רק להדק את הקשר תוך כדי דיבור עימה,ואף פעם לא לשוב ולומר לה שאתה חוזר בך!

למעלה