איך מחזקים את הגוף לאחר דיאטה

VOTON

New member
איך מחזקים את הגוף לאחר דיאטה

ליאורה שלם רב! לפני כחצי שנה שקלתי 20 ק``ג מעל משקלי. הייתי לאחר לידה עליתי וירידתי ושוב עליתי.החלטתי לקחת את עצמי בידיים ואני למודת דיאטות, החלטתי לשלב פעילות גופנית. ירדתי במשך חצי שנה 20 ק``ג ואני נראית היום טוב מאוד. אלא שלמרות שאני צועדת יום יום כשעה, הליכה מהירה בין 8-10 ק``ג הגוף שלי עדיין לא שרירי ומוצק. האם יש סיכוי שהשרירים יתחזקו? גובהי 169 ומשקלי 58 ואני מעונינת לרדת עוד כ-3 ק``ג נעצרתי בירידה, למרות שאיני אוכלת כמעט. יש לציין שאומרים לי שאני רזה. האם אוכל לרדת עוד במשקל, ללא פגיעה בבריאותי? אני בת 38. האם ידוע לך על סטודיו C? נאמר לי שהוא מחזק שרירים אך אם מפסיקים את ההתעמלות, הכל חוזר לקדמותו. שאלה נוספת, נאמר לי שאבץ יעיל נגד נשירת שיער. האם זה נכון, ואם כן מה המינו הנכון?

תשובה על שמירת משקל

שלום לך משקלך בהחלט מתאים לגובהך. את יכולה לרדת עוד 3 ק``ג בלי לפגוע בבריאות רק אם תרגישי שזה אכן לא פוגע בשום תפקוד כמו עייפות, פעילות גופנית וכו`. כדי לעצב את הגוף יש לעבוד על איזורים שנראים לך פחות מחוזקים בגוף בהתעמלות כמו סוטדיו C. אכן כל התעמלות יעילה כל עוד עושים אותה. אבל התעמלות זה כל כך חשוב שלדעתי לא צריך להפסיק אף פעם. אבץ עוזר לנשירת שיער רק אם הנשירה היא מחסר אבץ. גם אנמיה ובעיקר אחרי לידה עלולה לגרום לנשירה. לכן רצוי לערוך בדיקות מקיפות של אבץ, ברזל, B - 12 וחומצה פולית ולפי התוצאות מחליטים מה להוסיף. רצוי בעזרת דיאטנית קלינית לבריאות ליאורה חוברה

למעלה