איך מחזקים ציפורניים חלשות שנוטות להישבר?

אביeג7

New member
סליחה שאני מנצלשת לפני שענו לך

אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.. אני יודעת שזה לא מאוד קשור, אבל אני מחפשת סכין "מנתחים" כזו,זו שעושים איתה פדיקור. מישהי יודעת איפה אני יכולה לקנות לי אחת כזו?

tokit

New member
את מתכוונת לספקלפל?

כי אם כן, מוכרים רק בחנויות למקצועיות. צריך לדעת לעבוד עם זה..

אביeג7

New member
ככה קוראים לזה? יכול להיות..

זה הסכין הזו שמשתמשים בפדיקור.. הפדיקוריסטית שלי משתמשת בזה.. זה לא נראה מאוד מורכב לתיפעול.. אני אחפש את זה בחנויות למקצועיות...

tokit

New member
סליחה, התכוונתי לסקלפל..

אבל נראה לי שאת מתכוונת למשהו אחר, ושמו - Credo. זה משהו שיש אפשרות שתמצאי בפרמים. ולמרות שהקרדו נראה תמים משהו, הוא בהחלט דורש מיומנות - הן בשימוש בו והן בהרכבה של הסכין.

אביeג7

New member
דווקא התכוונתי לסקלפל..

את השני באמת יש לי,וקניתי אותו בס"פ.. הוא פשוט מוריד לי המון עור,ואני מעדיפה להוריד בצורה עדינה יותר עם הסקלפל.

tokit

New member
מאוד קשה לעבוד עם סקלפל

בעיקר אם את עובדת על עצמך ולא רואה מה את עושה. זה סכין מנתחים, לא צחוק. אני על עצמי דווקא כן עובדת עם קרדו, אבל נמנעת מהסקלפל. כל נגיעה הכי קטנה איתו בעור גורמת לחתך..

אביeג7

New member
תודה על המידע והעיצות.

נראה לי שאני אקנה ופשוט אראה אם אני מסתדרת עם זה או לא. בכל מקרה אני עושה פדיקור פעם בחודש לפחות. זה אמור להיות בין לבין,שהמצב ממש קשה. <ויש יותר מידי ימים על עקבים>..

sheffys1

New member
חייבת להתערב בשיחה

אני ממליצה לך בחום לשמוע לעצתה של טוקית. עם סקלפל לא "פשוט רואים אם מסתדרים". זה סכין מנתחים, הוא מאוד מאוד חד, ושבריר שניה של חוסר תשומת לב יכול להשאיר אותך (במקרה הטוב) עם חתך מאוד לא נעים. קחי את זה ממישהי שנחתכה מסקלפל וכמעט הגיעה למיון.

אביeג7

New member
ואי.. עד כדי כך?

לא ידעתי.. זה נראה כ"כ קל לתפעול אצל הפדיקוריסטית... טוב.. החלטתי להקשיב לכן.. ולהשאר עם המשייף שלי.. תודה רבה!!!

dhara

New member
תחשבי על זה

שזה נועד לחתוך גוף של בנאדם.. עור, רקמות שרירים, שכבות שומן -- ולעשות את זה באופן הכי חלק ופשוט שיש. זה סכין הרבה יותר רציני מסתם סכין של סטייקים.. אני אישית כשאני רואה סכין כזה (אח שלי פרמדיק, מסתובבים אצלנו בבית כל מיני דברים הזוים כאלו) אני תופסת מרחק ביטחון גם אם הוא סתם שוכב על השולחן בתמימות!

dhara

New member
את רצינית?!

מדובר בסקלפל *אמיתי*?! אוקיי זה די מפחיד, הדבר הזה רק בנגיעה באצבע שלך יכול לפתוח אותה.. מה פדיקוריסטית עושה עם כזה דבר??

אביeג7

New member
לא יודעת אם זה "אמיתי"

אבל היא לא הראשונה שעושה לי פדיקור עם הסכין הזה..

Witchcrafts

New member
../images/Emo6.gif כל הדיון הזה שלכן

גרם לי להרגיש בפרק של "האוס". היה מהנה לקרוא, דווקא.

dhara

New member
את צוחקת

אבל ככה נשמעות כל הארוחות המשפחתיות אצלי בבית - יש לי אח פרמדיק, אחות סטודנטית לרפואה וגיס רופא. הכי כיף לשבת בשישי בערב ולדבר על מחלות וניתוחים

lilo4

New member
ציפורניים חלשות-

קודם כל, הדבר הראשון לדעתי שצריך לבדוק זה ברמה הבריאותית. אם הציפורניים מאוד מאוד חלשות זה יכול להעיד על בעיה בריאותית כלשהי- בעיקר מחסור בוויטמינים/מינרלים/ברזל וכו'. כי ברגע שהגוף לא מקבל את כל מה שהוא צריך, חלקים בגוף נפגעים ובד"כ הביטוי הכי בולט זה ציפורניים או שיער. לכן הייתי ממליצה לך לגשת לרופא משפחה ולבקש לעשות בדיקות דם כלליות על סמך החולשה של הציפורניים. מעבר לזה, יש חומרים שתפקידם לחזק את הציפורן. אני אישית משתמשת במחזק ציפורניים של חברה בשם "תפוח". הוא בסדר, אבל לדעתי יש מחזקים יותר טובים בשוק, אז עדיף שתחכי לעוד המלצות

סקרמנטה

New member
אכן, כקודמתי גם אני מציעה לך לערוך בדיקת דם

במקרה שלי התגלו ערכי ברזל נמוכים בדם, ואחרי תקופה של נטילת פולקס (תוסף ברזל) הציפורניים שלי התאוששו. אל תוותרי על בדיקת דם שגרתית שכזו. היא מומלצת בכל מקרה. וחוץ מזה, צריך לטפל בבעיה ולא בסימפטום :) שבוע טוב ומבורך

למעלה