אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.. אני יודעת שזה לא מאוד קשור, אבל אני מחפשת סכין "מנתחים" כזו,זו שעושים איתה פדיקור. מישהי יודעת איפה אני יכולה לקנות לי אחת כזו?
אבל נראה לי שאת מתכוונת למשהו אחר, ושמו - Credo. זה משהו שיש אפשרות שתמצאי בפרמים. ולמרות שהקרדו נראה תמים משהו, הוא בהחלט דורש מיומנות - הן בשימוש בו והן בהרכבה של הסכין.
בעיקר אם את עובדת על עצמך ולא רואה מה את עושה. זה סכין מנתחים, לא צחוק. אני על עצמי דווקא כן עובדת עם קרדו, אבל נמנעת מהסקלפל. כל נגיעה הכי קטנה איתו בעור גורמת לחתך..
נראה לי שאני אקנה ופשוט אראה אם אני מסתדרת עם זה או לא. בכל מקרה אני עושה פדיקור פעם בחודש לפחות. זה אמור להיות בין לבין,שהמצב ממש קשה. <ויש יותר מידי ימים על עקבים>..
אני ממליצה לך בחום לשמוע לעצתה של טוקית. עם סקלפל לא "פשוט רואים אם מסתדרים". זה סכין מנתחים, הוא מאוד מאוד חד, ושבריר שניה של חוסר תשומת לב יכול להשאיר אותך (במקרה הטוב) עם חתך מאוד לא נעים. קחי את זה ממישהי שנחתכה מסקלפל וכמעט הגיעה למיון.
שזה נועד לחתוך גוף של בנאדם.. עור, רקמות שרירים, שכבות שומן -- ולעשות את זה באופן הכי חלק ופשוט שיש. זה סכין הרבה יותר רציני מסתם סכין של סטייקים.. אני אישית כשאני רואה סכין כזה (אח שלי פרמדיק, מסתובבים אצלנו בבית כל מיני דברים הזוים כאלו) אני תופסת מרחק ביטחון גם אם הוא סתם שוכב על השולחן בתמימות!
קודם כל, הדבר הראשון לדעתי שצריך לבדוק זה ברמה הבריאותית. אם הציפורניים מאוד מאוד חלשות זה יכול להעיד על בעיה בריאותית כלשהי- בעיקר מחסור בוויטמינים/מינרלים/ברזל וכו'. כי ברגע שהגוף לא מקבל את כל מה שהוא צריך, חלקים בגוף נפגעים ובד"כ הביטוי הכי בולט זה ציפורניים או שיער. לכן הייתי ממליצה לך לגשת לרופא משפחה ולבקש לעשות בדיקות דם כלליות על סמך החולשה של הציפורניים. מעבר לזה, יש חומרים שתפקידם לחזק את הציפורן. אני אישית משתמשת במחזק ציפורניים של חברה בשם "תפוח". הוא בסדר, אבל לדעתי יש מחזקים יותר טובים בשוק, אז עדיף שתחכי לעוד המלצות
במקרה שלי התגלו ערכי ברזל נמוכים בדם, ואחרי תקופה של נטילת פולקס (תוסף ברזל) הציפורניים שלי התאוששו. אל תוותרי על בדיקת דם שגרתית שכזו. היא מומלצת בכל מקרה. וחוץ מזה, צריך לטפל בבעיה ולא בסימפטום שבוע טוב ומבורך