אני חושב שבפורום הזה לפחות, מיקרו צריך להיות מחוץ לתחום. מה עוד שאם מדובר רק בחימום, אפשר לעשות זאת בזמן סביר גם בסיר עם קצת מים או גם באובן טוסטר (מנסיון).
תודה על השאלה אם כבר חיממת מי הייתי פשוט שם את הפסטה במסננת ושופך עליה את המים החמים זה מספיק על מנת לחממה. כמו כן תדאג לחמם את הרוטב כמו שצריך וזה מספיק בתיאבון רני
מיקרו הורס את הטעם של המקרוני/ספגטי. אני שמה קצת מים במחבת (כשתי כפות), שמה את הספגטי ומחממת כדקה-שתיים. זה מתאים לספגטי פרופר ולספגטי עם רוטב. אפשר לשים במחבת גם חמאה או שמן זית מעל הספגטי וזה משמן את הספגטי ומפריד את האיטריות. בתיאבון.