איך מחפשים

איך מחפשים

בוקר טוב! פנה אלי מישהוא מהונגריה,דרך הג'ואיש-ג'ן, יש לנו אותו שם בעץ המשפחה. ביקש ממני לבדוק אם יש מישהוא שנולד ב-Ujfeherto אין לי מושג איך אוכל לעזור לו. יש לכם איזה רעיונות? מרגלית.

ברק 188

New member
מרגלית, פורום שורשים משפחתים ../images/Emo43.gif

אלו המקצוענים, לדעתי שם תוכלי להעזר, יכול מאוד שבהמשך תקבלי גם פה רעינות- בהצלחה.

עב

New member
אמא שלי נולדה ב UJFEHERTO

ואני מכירה עוד שתי נשים שנולדו שם וגם מישהו בארץ שהוריו (המנוחים) באו מאותה עיר/כפר. מה רצית לדעת? היום אני פוגשת את הורי.

B T1

New member
לצורך הלצה בלבד, אני מכיר מישהו

שנולד ב:REGIFEKETETOCSA

orlu

New member
BT1 תמיד ידעת שאני מכבדת

ושמחה לחוש ההומור שלך אבל הפעם יצאת גדולללללל וכי מדוע אבין מה כתבת בהונגרית ועוד אצחק??? יאללה ביי

B T1

New member
orlu---תרגומו של שם המקום שהם

כתבו הוא:עיירת "אגם חדש לבן" אני שיניתי את השם ל:"שלולית ישנה שחורה" וגם זה נראה ונשמע לא פחות מרשים כאתר בהונגריה

יש בחור אחד שמחפש שורשים

הוא גר בבודפשט והיגיע אלי דרך האינטרנט בגלל שיש לנו שם משותף בעץ המשפחה (FOHN).הוא יודע אנגלית ומחפש אנשים מבוגרים שנולדו במקום זה כי כנראה מישהוא ממשפחתו נולד שם. אני אשאל אותו מה רצה לשאול. מרגלית.

orlu

New member
היי מרגלית קראתי את בקשתך וכמי

שנפעמת מנפלאות האינטרנט שאלתי הונגרים והם מכירים כמה וכמה FHON-ים אם תגידי מאיזו עיר הם היו (האם יתכן שמדברצן?) אולי אוכל לנסות להוסיף לכם פרטים נוספים....בהצלחה תמיד מתפעמת מהאינטרנט יאללה ביי

orlu

New member
מדובר בשני אחים החיים בארץ

מדברצן....אם מעניין אתכם אתן לך פרטים שלהם במסר

orlu

New member
מרגלית כעת אאני רואה הודעה

מוקדמת שלך שמתיחסת למקום ולא לשם מעניין הודעה מוקדמת שצצה לה מאוחר יותר יאללה ביי

עב

New member
למרגלית המקורית

הבחור יצר קשר וגרם לי להתרגשות רבה. אני חושבת שאוכל לעזור לו ואין שמחה גדולה מזו לאנשים שעוסקים בחקר המשפחה.

הבחור שלח לי גם מסמך שגיליתי

ממנו המון פרטים חדשים על משפחת אימי שנספתה.שמות וקרובים שלא ידעתי עליהם וזה גם שמח וגם עצוב ביחד. אני רק מרגלית אבל פשוט בתפוז כבר היה תפוס השם הזה אז... מרגלית.

עב

New member
מבינה את ההרגשה

מצד שני, כולנו רוצים "לסגור קצוות" במחקר ולתת לכל אחד מקום מכובד בעץ. האינטרנט עושה נפלאות בחקר המשפחה, תראי איך אנחנו מוצאות אנשים, או הם מוצאים אותנו מעבר לים. אני יודעת שאת מרגלית אבל הניק מוצא חן בעיני, מה אכפת לך להיות מקורית? זה נחמד!

נזכרתי בעוד דבר

הבחור ביקש ממני שאשלח לו את כל מספרי הטלפון של הקופפרשטיין שקיימים בארץ. רק באיזור תל-אביב ספרתי 50!איך אפשר לשלוח את זה עם הכי פחות עבודה לדעתכם? רעיונות למישהוא? מרגלית.

למעלה