../images/Emo45.gif ששת - כל הכבוד!
מילים בסלע (קירטון? גרניט? מישקע? האמת שאני אפס גמור בג"ג פיזית...
). ולחזק דבריך, אתן דוגמא אישית: עת השתחררתי (הרופאים המליצו לי...), לאחר 200 שנה במדים, החלטתי ש-"יתהפך העולם, אני לא הולך ללמוד כלום, עד שאסגור לפחות שנתיים באזרחות"... וכך היה. לקח לי שנתיים וחצי עד שנכנסתי לאונ' (בגיל יחסית מאוחר, בהשוואה לרוב הסטודנטים בארץ), במהלך תקופה זו "החלפתי" בערך 6 מקצועות וחוגים שונים, ולבסוף החלטתי שאני הולך ללמוד
עיתונאות, אבל מכיוון שללימודי תעודה בעיתונאות ניתן להתקבל רק אחרי תואר ראשון, נאלצתי לבחור בחוג כל-שהוא, עמ"נ "לשרוף זמן" ולהוצע תעודה. למותר לציין שלא ידעתי בכלל מה זה ג"ג (בתיכון לא למדתי מקצוע כזה), אבל הוא נראה לי "הפחות גרוע" ממה שהיה לאונ' להציע (מה גם שהמשיכה למרחבים היתה כבר טבועה בדמי, בעיקר בזכות אופנועי השטח). למרבית ההפתעה, עם הזמן (והלימודים), התפתחה בי האהבה למקצוע הגיאוגרף (וכאן חובה לציין את המורים הנפלאים שהיו לי בחוג לג"ג באונ' ת"א: פרופ' יובל פורטוגלי, פרופ' אבי דגני, מר ציון שטרוג, מר יואל יצחקי, וכמובן - הגדול מכולם - ד"ר מיכאל/"מייק" רומן). בסופו של דבר, לאחר 3 שנים בחוג לג"ג באונ' ת"א, זנחתי את חלום העיתונאות שלי, והחלתטי להמשיך לתואר 2 בג"ג. וכך הגעתי עד הלום...
אוקצור: דוגמא ל-"מסלול טיפוסי" של גיאוגרף... אז, אין לך מה לחשוש! לכי, תבלי, פתחי את הראש, תראי עולם, צברי תוכן, תגבשי תפיסת וראיית עולם (אבל אל תינעלי !!!!) ואז תחזרי ללמוד מה שבא לך! אגב, האוייב הגדול ביותר של התיכנון הנו
הקיבעון המחשבתי, לצד "חוסר חוט שידרה". לכאורה - דבר והיפוכו, אבל בדיוק אותו הדבר!!
הקיצוניות היא אם כל חטאת !! (ששת, ועכשיו אליך: נסה למצוא את ההקבלה לנינג'יטסו ולאמנויות לחימה...
) בהצלחה!