שנאי (לא סביר שיש בקופסה שלך שנאי) משלם דמי שימוש בחשמל לפי ההספק (כמו כולם) כ 60 אגורות לקילוווט/שעה - קו"ש,איך אני מחשב כמה צורך צרכן דרך שנאי
למשל מחשב נייד עם שנאי 19V 3A
כמה אמפר או וואט הוא צורך מהחשמל הביתי?
אין הפסדים?3*19=57 w מקסימום . גם תלוי דלוק גבוי . אז הצריכה מישתנה .במשך יממה כמה שקלים אולי . 1000W בשעה עולי 45 אגורות
אתה טכנאי של מה?מה זה הפסדים?
כנראה שהדביל זה אתה, שמעת על הספק עיוור? נצילות? הפסדי ברזל? הפסדי נחושת?שאלתה שאלה דבילית . אז עניתי תשובה דבילית . כתבתי לך גג 57W . אז מה שייך לכאן הפסדים? זה כמו שיש לך בבנק 100 ש"ח. אז תישאל אין כאן הפסדים?
כול מה שכתבתה למעלה נימצא בתוך ה57W שהמיתקן צורך מחברת החשמל. הייתר זה קשקשת ברשת שאתה כותב . בתור ידען. גם המנהל כתב את אותם בדבריםכנראה שהדביל זה אתה, שמעת על הספק עיוור? נצילות? הפסדי ברזל? הפסדי נחושת?
לך תלמד לפני שאתה מטעה אנשים כי אין לך מושג!!!!
אתה רק מחזק את מה שאמרתי, אתה לא מבין כלום במכונות חשמלכול מה שכתבתה למעלה נימצא בתוך ה57W שהמיתקן צורך מחברת החשמל. הייתר זה קשקשת ברשת שאתה כותב . בתור ידען. גם המנהל כתב את אותם בדברים
מה שחשוב . זה ההספק שאתה משלם לחברת חשמל. וכול המילים כמו חוק אום. זרם מתח היתנגדות ץ זה קשקשת ברשת. אגב אני חשמלאי מישנת 1962 בערל. כאשר עוד לא הייה דיבל מפלאסטיק ץ אלה חוט נחושת ליפפו על הבורג וגבסאתה רק מחזק את מה שאמרתי, אתה לא מבין כלום במכונות חשמל
שנאי זה מכונת חשמל
ואיזה הספק אתה משלם לחברת חשמל לדעתך?מה שחשוב . זה ההספק שאתה משלם לחברת חשמל. וכול המילים כמו חוק אום. זרם מתח היתנגדות ץ זה קשקשת ברשת. אגב אני חשמלאי מישנת 1962 בערל. כאשר עוד לא הייה דיבל מפלאסטיק ץ אלה חוט נחושת ליפפו על הבורג וגבס
כול הכבוד לך . כסף הרבה עשיתה מיזה ???? ידע ללא עשיית כסף. זה ביזבוז זמן. אני חשמלאי מישנת 1959 עד היום . עשיתי מעט כסף מיזה . וגם אין לי רשיון . אבל ידע יש לי איך לעשות מיזה כסף . ולא נוסחאות . חג סוכות שמחואיזה הספק אתה משלם לחברת חשמל לדעתך?
שמעת על מקדם הספק למשל?
עם כל הכבוד לגילך המופלג, ויש כבוד, אני סיימתי ללמוד 10 שנים אחרי שהתחלת לעבוד
ויש דברים שחשמלאים לומדים ויש דברים שמהנדסים לומדים..
לעבור על החוק ולעבוד כחשמלאי זו לא חכמה גדולה מידי..כול הכבוד לך . כסף הרבה עשיתה מיזה ???? ידע ללא עשיית כסף. זה ביזבוז זמן. אני חשמלאי מישנת 1959 עד היום . עשיתי מעט כסף מיזה . וגם אין לי רשיון . אבל ידע יש לי איך לעשות מיזה כסף . ולא נוסחאות . חג סוכות שמח
הספק נשאר הספק בכל מצב - זה יחס חוק אום,57W זה למעשה וואט של 19V וגם 3 אמפר הוא ביחס ל19V
האם זה אותו דבר ביחס ל 230V?
בעיקרון כן, רק שב-220V זה יהיה כרבע אמפר.57W זה למעשה וואט של 19V וגם 3 אמפר הוא ביחס ל19V
האם זה אותו דבר ביחס ל 230V?
נכון יש לשנאי מקדם הספק ומי שרוצה מאוד לדייק צריך להכניס אותו לחישוב:בספק כניסה = הספק יציאה
הספק = זרם כפול מתח, בהתנגדות אוהמית ולא השראתית
שנאי למי שלא מבין זו התנגדות השראתית
נכון, אני רק שמתי דברים על דיוקם..נכון יש לשנאי מקדם הספק ומי שרוצה מאוד לדייק צריך להכניס אותו לחישוב:
כמה? - 0.97? 0.9?
הכנס ותראה שזה לא מוסיף יותר מ 5 שקלים חדשים בשנה
לכן אחרי הוספת כ 5% (שזה המון) אין טעם להתעסק עם cosØ מחוץ לבית ספר או תכנון בהספקים גדולים,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.