איך מטפלים בנשירה לאחר הלידה

אורלי42

New member
איך מטפלים בנשירה לאחר הלידה

נושרות לי כמויות אדירות של שיער...הצילו!!!

1במיה

New member
מחכים שזה יעבור../images/Emo3.gifאין מה לעשות

כמעט 5 חודשים אחרי לידה וכמויות מטורפות של שיער נושרות לי...אבל אני זוכרת את התופעה גם אחרי הלידה הראשונה ובשלב מסוים זה נפסק.

גם לי יש נשירה מטורפת

ואני מיואשת לגמרי... המיטה שלי, המיטה של עתליה, הידיים של עתליה, הרצפה, הכל כל הזמן מלא שערות, ומעבר לזה שזה פשוט כבר מגעיל אותי, זה ממש ממש מלחיץ. כמות השיער שלי כבר התמעטה באופן משמעותי (הנשירה המשוגעת הזאת נמשכת כבר חודשיים) ובקצב הזה אני מפחדת לחשוב לאן אני אגיע. כבר עכשיו אני נראית די גרוע... נראה לי שלא אצל כולן נושר השיער ככה, בחבילות... נכון?

POOH*

New member
לי זה הפסיק כשהסתפרתי.

אחרי כמעט חצי שנה של נסיון להחזיר את השיער למצב סביר כלשהו ואיסוף שערות מגיא כל יום כל היום ורגע לפני שאני משלימה עם היותי מקריחה בגיל צעיר... הסתפרתי.. די הרבה... אבל היה לי שיער ארוך אז גם אחרי הקיצוץ הוא נשאר לא קצר ממש... ומאז השיער חזר לעצמו... הפסיק לנשור.. ניתן לסירוק... אז לא יודעת אם גם לכן זה יעזור אבל לי זה עזר. POOH

tweetym

New member
גם לי הייתה נשירה עצבנית

אבל לפני שבוע הסתפרתי, זה ממש עזר וגם עכשיו אני לא יכולה לאסוף את השיער , שזה מאד תורם לנשירה (איסוף השיער), ודבר נוסף מומלץ להשתמש בטיפות אבץ מאד עוזר,

digabu

New member
איפה קונים טיפות אבץ?

כי גם המצב שלי מזעזע וזה ממש מתסכל ומפחיד אותי.

sharonmx

New member
זה נורא! גם אני נושרת...

אני כבר מתחרה עם ה-

פשושולה

New member
אני ממליצה על פטנט פורמולה שנקראת

פוסט פרטום (באופן מפתיע...) פטמט פורמטלה משמעותה שזה תוסף מזון שכבר מורכב ומוכן, כמו כדורי ויטמינים, ולא חייבים ללכת לדבר עם מטפל ברפואה אלטרנטיבית בשביל לקבל מרשם לזה. בכדורים האלה כלולים ויטמינים וברזל וכל מיני חומרים מצויינים שמסייעים בהחזרת הגוף לאיזון ולהשלים חוסרים שנצברו בהריון והלידה. אפשר לקנות ב"זן צמחים" ואני בטוחה שגם במקומות אחרים - אולי אפילו בסופרפארם... כמובן שאני ממליצה בחום להיפגש עם מטפל, כי אין ספק שאם מקבלים פורמולת צמחי מרפא שמותאמת לגוף הספציפי - המצב משתפר הרבה יותר מהר.

למעלה