איך מי שלא מבין התעמלות רואה התעמלות?

איך מי שלא מבין התעמלות רואה התעמלות?

את יודעת לעשות ערבי? או גלגלון ערבי?? איך עושים פליק-לק אחורה? ואת יודעת גם פליק-לק קדימה? תראו, תראו איך אני עושה סלטה על המזרן --- (ועושה גלגול לפנים) מתי נעשה על המקבילית? תגידי לי אם זה גשר טוב (ועושה סרטן וזורק ראש אחורה) וואי, איך עשית את זה, זה נראה מה-זה קשה (ועשית גלגול לאחור מהיר או סבב בטן על המקבילים) למה את לא הולכת לאולימפיאדה??? שרשור האנשים הפעורים שלא מבינים בהתעמלות...

אמא לה3

New member
התעמלות מכשירים? מה זה חדר כושר?

תקריבי את המקפצה בבקשה...(למי לאלוהים?) אנחנו עושים היום על החמור? (לא הוא כרגע יישן) סבתא תראי איך אני עושה גילגולה!!! (אני שמחה ששלחתי אותך לחוג גימנסטיקה...) צריך לעשות את הערבי עם ניתור קידה? (אולי בעזה כן...) מתחילים את הגילגולה מעמידה שקופה? (ותשתדלי שהיא תהיה בלתי נראית...) את יכולה לשמור לי קפיץ ידיים? (קפצי לי קודם ואקפוץ לך...) תגידי לחוג שלך הולכים עם בגד בלט? (כן וגם עושים שפגט בנים ובנות...) אולרים עושים משכיבת רקדן או מבננה? (ופטישים עושים ממה????) אפשר לעשות את הסלטה מקופיר?

נעממהה

New member
בקשר לפטישים:))

באיזה מחנה אימונים אחד, אחת הבנות באה אלינו בחצי היסטריה: "שכחתי לעשות תותחים!!!!!!!!!!!!!"

נטע104

New member
..

כל מה שאמרת באמת נשאל כ"כ הרבהה פעמים, וגם... לא מעצבן להיות מנוף\ סבל?? (בפירמידות...) והשאלה הגדולה מכולן: לא נמאס לך????? והתשובה הברורה מכולן: לא!!!

Tammie

New member
אחד האהובים עליי

לעשות את הערבית פליק פלאק בשיטפון?

Xx ofek xX

New member
../images/Emo6.gif

"מה הבעיה לעשות גלגלון?
הנה תיראי אני יכול!" *שם שתי ידיים על הרצפה ומעביר את הרגליים מקופלות לצד שני" "גם אני יודע לעשות עמידת ידיים"*עושה עמידת ראש עם רגליים מקופלות "הי תיראי נראה לי שהצלחתי לעשות עמידת ידיים!!" *שם ידיים עם הרצפה ובועט עם שתי הרגליים, קם ומחייך חיוך ענקי* תמיד לא נעים לי אז אני אומרת "אוי כן כמעט הצלחת.."

מתעמלים מתחילים

בעליית סבב צריך לקפל את הידיים? בחימום מקפלים רגליים? אפשר כבר לעלות על המגרש? את יכולה לעשות לי גשר רגל-רגל? מה?? אני לא שומע!! -אמרת ידיים לאוזניים... אפשר בתרגיל להכניס קפיצת סוסון? ואפשר אסמבלר סוסון? הכי מצחיק שפעם שמעתי: תראי לי איך את עושה פילה (fillet) לא כופפתי רגליים בעמידת ידיים, רציתי לעשות צבי/איילה

אמא לה3

New member
אהבתי את האסמבלר סוסון!!!

אני שומעת את זה המון!!!!!!!! גם את הלקפל ידיים/רגליים שומעים המון ענק!!!!!!!!!!!!!! (אמרתי במצב "כפית"...)

למעלה