איך מכבסים גרביים כך שייצאו נקיים וללא רבב?

צפנתי

New member
השאלה מה מקור הליכלוך...

כתמים ממקור בוץ חרסיתי לא יורדים בשום דרך, אם כי מתעמעמים עם הזמן והכביסות. כתבתי על כך רבות (סיבות וכו') ושווה לעשות חיפוש על הניק שלי

ayala1234

New member
סתם לכלוך רגיל

כזה שצוברים כשהולכים עם הגרביים בלבד, לא משהו היסטרי, ולא כתוצאה מאימונים בצה"ל/מסעות טרקים ...:) אני אף מנקה אותם לפני הכיבוס במכונה עם סינטבון, והם בכ"ז לא ממש יוצאים נקיים. יש לך אולי פטנט יעיל למקרה כזה? תודה רבה מראש!

צפנתי

New member
לקנות גרביים כהים..

הליכלוך המדובר (אבק ממקור חולי/חרסיתי וכו') דומה במהותו לליכלוך של אימוני צה"ל, מסעות וטרקים. אין שום דבר שונה, אולי חוץ מהכמות. זה ליכלוך ממקור לא אורגני (לא קשור לשומן, מזון, זיעה..) והחומרים הם יציבים מאד. השתלבותם באריג אינה כימית (כמו שומנים, שנדבקים) אלא מכנית, ולכן אמצעים כימיים שונים (מסירי כתמים, ממיסי שומנים, סינטבון) לא עובדים עליהם באותה צורה, ולא עובדים בכלל. החלקיקים הזעירים משתלבים באריג, נתקעים בו ולא יוצאים. ואין חומר שיכול לפרקם. ומכאן-שרק פעולות מכניות יכולות להוציא אותם, לאט לאט ובאקראי-החוצה (תנועת האריג בתוך מים מחלצת אותם החוצה, אם תדמייני סוודר מלא חול שאת מנסה להוציא ממנו את החול בעזרת מים). אין פיתרון חוץ מכביסות חוזרות. וכאמור-לקנות גרביים כהים

dominogrose

New member
המלצה

אני קיבלתי את אבקת הכביסה של אריאל עם טכנולוגיית ה3D להתנסות ואני יכולה להגיד שהתרשמתי מאוד. כבר בניסיון הראשון היא הורידה כתמים ש2 אבקות אחרות שהשתמשתי בהם לא הורידו! אני בטוחה שזה גם יעזור לכתמים בגרביים. המלצה של אריאל איך לטפל בגרביים: גרביים מספקים קרקע נוחה להיווצרות ריחות לא נעימים. כדי לרענן ולבשם אותם מחדש, כבסו כרגיל עם אריאל ואז שטפו בתמיסה של כוס חומץ רגיל לכל 4 ליטר מים. השרו אותם בתמיסה לחצי שעה, סחטו ותלו לייבוש. ממליצה בחום לנסות ולהיווכח בעצמכם..!! שווה לנסות! יש קופון 20 ש"ח הנחה לאריאל נכנסים ללינק הזה http://www.shufersal.co.il/yashir/default.asp?work... בוחרים את אחד משלושת הוריאנטים של אריאל 7 ק"ג ומכניסים לעגלת קניות. מכניסים את קוד הקופון ב"הערה להזמנה" בדף הקופה קוד הקופון הוא - 7290013296757

dominogrose

New member
זו לא פרסומת. רשמתי בהודעה שקיבלתי את אבקת

הכביסה להתנסות, זה במסגרת פעילות של אריאל בשיתוף תפוז..

3תיתי

New member
ומה זה כתיבה תוך קבלת טובת הנאה?

פרסומת. חביבתי, לא רק שאת מפרסמת, אלא קנו אותך נורא בזול.

lost green eyes

New member
ואוו איזה תגובה חריפה ..

אז היא פירסמה.. אז מה? מה כל כך מפריע כאן בעצם? "פרסמות דוחה", "קנו אותך נורא בזול" - לשם מה מילים כאלה נחוצות? אל תשכחי שמאחורי מסך מחשב עומד בנאדם עם רגשות.

3תיתי

New member
כשאני קוראת תגובה בפורום

אני מצפה שיזכרו שאני בן אדם ולא קהל שבוי של פרסומת. כאשר מפרסמים בטלויזיה, עושים סמל מיוחד 0חוץ מאשר בפרסומות נסתרות, שהן מעצבנות לא פחות. ואני יכולה להחליט: ללכת לשרותים, להקליט ולדלג. פרסומות אחרות כמו בתפוז, אני לא רואה, בעזרת תוכנות. אבל כאן, מנצלים את האיכפתיות שלי, כדי לקבל טובת הנאה, ואפילו לא טובת הנאה גדולה, כלומר בעבור נזיד עדשים, יורקים לי בפרצוף. ואני לא אוהבת שיורקים לי בפרצוף. זה פורום עדין. אני מזמינה לראות מה עושים (כן, גם אני, ובהתלהבות) למפרסמים או בנחשדים בפרסום, בפורום "הורים לילדים ביסודי". ולפעמים אנשים ממש נפגעים מזה, כי "הנכווה ברותחין, חושש מצוננים", וגם סתם אנשים שכתבו בתום לב, נחשדים כמפרסמים בגרוש, ואוכלים אותם בלי מלח. כלומר מפרסמת כזו, גם יורקת עלי, וגם גורמת לי ולחברי לחשוד בכל אחד, כנצלן בפוטנציה. אני חושבת שזה ממש מגעיל. למען גילוי נאות, הוצעו לי הצעות לקנות את כתיבתי בנזיד עדשים וגם בהרבה יותר מנזיד שוב ושוב, ודחיתי הצעות אלה בשאת נפש, מכוון שאני מכבדת את מי שקורא את מה שאני כותבת בפורומים.

lost green eyes

New member
ואוו

טוב לדעתי מזה הגזמת ולקחת את זה לגמרי רחוק וקשה מידי. אבל אוקי לא אתווכח עם רגשות. המשך ערב נעים ~

למעלה