איך מכבסים כריות שינה?

galya13

New member
איך מכבסים כריות שינה?

האם לבד או לוקחים לניקוי יבש? ואם כן אז כמה זה עולה בערך? האם חשב לעברר כריות? אם כן כל כמה זמן? ולמה זה חשוב?

SILIVAS

New member
אף פעם לא ניסיתי לכבס

אבל אוורור מאוד מאוד חשוב. זה מסלק את הריח של הזיעה ונותן לכרית מחודש

../images/Emo178.gifכיבסתי הרבה פעמים

בעיקר כריות שאיך שהוא פשפשו עליהם...
אם זו לא כרית נוצות, אלא כרית במילוי אקרילן או ספג- אין בעיה לכבס בתכנית לכביסה עדינה. כשאת מוציאה את הכרית מהמכונה, תני לה ניעור רציני וטפיחות שיתנו לה צורה טובה.

למרטיבים - יש מגיני כרית!

כמו מגיני מזרן, צד פנימי חומר פלסטי אטום, צד עליון בד מגבת, עם רוכסן. קונים בחנויות של מצעים. לא יקר - משהו כמו 25 ש"ח לאחד, של ורדינון טובים. ניתנים לכביסה. אני משתמשת בהם קבוע, גם בגלל אלרגיה לקרדית האבק. חייבת לציין שהכרית נעשית פחות רכה, אבל אני חיה עם זה ונהנית שנקי.

galya13

New member
בגלל זה גם שאלתי, בגלל קרדית

כי ראיתי בדיוק אתמול איזה תוכנית על ילדים אלרגים ושרוב הקרדית נמצא דווקא בכריות ובשטיחים. אז ישר נלחצתי, כי אנחנו בדרך כלל לא היינו מכבסים כריות. אין בבית מישהו אלרגי, אבל בכל זאת לא רוצה שיהיה קרדית.

I Was Hoping

New member
לא כיבסתי

אבל יש להן ציפיות כפולות תמיד, אחת ששומרת על הכרית ולא יושנים עליה [קונים כאלה בכיתן] ואת מעל של סט המצעים. כל שבוע כשמחליפה מצעים, אני מכניסה את הפוך ואת הכריות למייבש עם דפים ריחניים לרבע שעה, והכל יוצא מאוורר וריחני. אני נגד לאוור על אדן החלון וכו', כי האבק של הרחוב לא מוצא חן בעיניי.

אנחנו לא ישנים עם כריות.

יש לולי שלוש כריות נוי על המיטה (לולי זו הבת שלי) ואני מכבסת אותן רגיל.

נוח לכם ככה../images/Emo35.gif

כששוכבים על הצד, זה ממש לא נוח בלי כרית. על הבטן-לא צריך כרית, על הגב- לא נורא בלי, אבל על הצד

maybesure

New member
אצלנו רק

כריות אקרילן. לא משתמשים באוזים. מכבסת רגיל , כביסה עדינה כמו כל המצעים. כשהאקרילן נהייה גושים, אחרי הרבה כביסות - קונה כריות חדשות, ומהמכובסות משתמשת במילוי כדי למלא כריות נוי, את הציפפויים לכריות נוי קונה בשווקים בגרושים. הכל מתמחזר אצלנו כלום לא נשרק לפח

שרונית28

New member
לי יש כריות שינה מנוצות אווז

פעם בשנתיים בערך אמא שלי אוספת את הכריות ממני ומאחותי ושולחת לניקוי מיוחד שבו מנקים את הנוצות מחוץ לכרית ותופרים כיסוי חדש. סינטטי אני מחילפה כל כמה שנים.

iditush forever

New member
בחיים לא כיבסתי כריות

אבל מאווררת אותן היטב על אדן החלון אצלינו בחדר שינה.

למעלה