איך מכווצים קיבצי וידאו MOV

איך מכווצים קיבצי וידאו MOV

שלום רב, הורדתי קליפים ממצלמת ניקון 4800 אבל הם בעלי משקל גדול למדי,ולא יכול לשלוח אותם במייל לחברים. אני משתמש בתוכנת QUICK TIME האם יש דרך לכווץ אותם למגות בודדות? האם יש כזאת אופציה ב קוויק טיים, בזיפ כיווץ לי אבל לא מספיק מי שמכיר תוכנה ידידותית או להסביר לי איך דרך קוויק טיים זה אפשר אודה מאוד בברכה

PRO QUICK TIME לכיווץ MOV

אמרו לי שבתוכנה זאת ניתן לכווץ אבל ראיתי שהיא עולה 30 דולר האם יש תוכנות SHERWARE שאובל להוריד ויעשו את העבודה היטב. אשמח לתגובה ממבינים

MacMac7

New member
כדי לכווץ וידאו צריך להקטין את גודל

הפריים או את מספר הפריימים בשניה. פורמטים כגון MOV DIV MPG הם כבר מכווצים. ZIP לא עוזר במקרים כאלו.

מיספר הפרימים בשניה הוא קבוע

במצלמת ניקון 4800 FPS הוא 30 דווקא אמרו לי שניתן לכווץ דרך פרו QUICK TIME אבל הם רוצים 30 דולר, אני מנסה לחסוך אם תוכנת SHEWARE אם יש דבר כזה בכלל.

MacMac7

New member
אתה יכול להמיר את הקובץ ל-AVI

בעזרת התוכנה הזו. ואחר כך לכווץ עם ה-Movie Maker של Windows/

WOW ,תודה רבה אנסה בבית

מודע לך על הקישור, אנסה לכווץ ואעדכן אותך בהמשך ביי וערב נעים

הורדתי את התוכנה אבל

לצערי שבחרתי את הקובץ MOV לחצתי CONVERT a FILE קיבלתי מסך שיש אפשרות למלא בוא נתונים, לא רשמתי כלום לחצתי על CONVERT והוא רשם לי לא יכול לפתוח FILE אשמח אם תעדכן אותי מה אני יכול לעשות כדי לכווץ אגב עכשיו אני קצת מצטער שלא קניתי את מצלמת אולימפוס C 770 יש לה תמיכה בMPEG 4 כיווץ אוטומטי, במצלמה שלי אין תמיכה כזאת, בעתיד ארצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית אבל זה בהמשך. מתלבט האמת היא בן מיני DV של סוני לבין מצלמות שהסרט נשמר בכרטיס בזכרון הקומפקטיות של SANYO אבל עוד חזון למועד, אשמח לשמוע גם דעתך.

MacMac7

New member
כאשר נפתח חלון יש לבחור מתוכו

באיזו צורה אתה רוצה לקודד את הקובץ. תבחר משהו עם DIVX אם אתה רוצה גודל קטן.

למעלה