איך מכונה אתר בסגנון יד2 בשפה מקצועית?
K koler New member 5/12/15 #3 סליחה התבלבלתי לרגע עם Zap חחח second hand website כמדומני. הכל באנגלית נשמע מקצועי יותר. תספר לנו מה הצורך שלך וננסה לעזור.
סליחה התבלבלתי לרגע עם Zap חחח second hand website כמדומני. הכל באנגלית נשמע מקצועי יותר. תספר לנו מה הצורך שלך וננסה לעזור.
G golanzikri Member 5/12/15 #4 תודה אני לא מוצא themes לאתר ומתלבט מה לכתוב בגוגל.. האתר זה פשוט לוח מודעות למוצרים משומשים שנבנה כשירות עבור קהילה קטנה ואני מחפש wordpress theme חינמי שיכול להתאים
תודה אני לא מוצא themes לאתר ומתלבט מה לכתוב בגוגל.. האתר זה פשוט לוח מודעות למוצרים משומשים שנבנה כשירות עבור קהילה קטנה ואני מחפש wordpress theme חינמי שיכול להתאים
G google101 New member 6/12/15 #5 בשפה המקצועית זה מכונה C2C https://en.wikipedia.org/wiki/Customer_to_customer
M mtv1siv New member 7/12/15 #7 אתר כמו יד 2 אתר תוכן המלב בתוכו אתר מכירות + תוספת של מערכת התחברות והרשמה לאתר זה כמו נניח אתר מיסטר צימר שבניתי אותו סגנון
אתר כמו יד 2 אתר תוכן המלב בתוכו אתר מכירות + תוספת של מערכת התחברות והרשמה לאתר זה כמו נניח אתר מיסטר צימר שבניתי אותו סגנון
G golanzikri Member 8/12/15 #8 אם הורדתי theme סביר שאוכל למחוק חלק מהעמודות\טבלאות שבו? theme (כי יש בו חלקים שאני מעדיף להשמיט) בערך ככה זה אמור להראות בסוף. זה התרשים:
אם הורדתי theme סביר שאוכל למחוק חלק מהעמודות\טבלאות שבו? theme (כי יש בו חלקים שאני מעדיף להשמיט) בערך ככה זה אמור להראות בסוף. זה התרשים:
G golanzikri Member 12/12/15 #9 הtheme מוצע בגרסת "single use" או "developer" מה הכוונה? הdeveloper מאפשר לי להשתמש בtheme לצורך בניית מספר אתרים בעוד שהsingle use מיועד רק לאתר אחד? זה ההבדל?
הtheme מוצע בגרסת "single use" או "developer" מה הכוונה? הdeveloper מאפשר לי להשתמש בtheme לצורך בניית מספר אתרים בעוד שהsingle use מיועד רק לאתר אחד? זה ההבדל?