איך מכופיפים את הכפית ?

Sweet Girl7

New member
איך מכופיפים את הכפית ?

יש לזה שיטה לא? מישהו יכול לגלות את השיטה או שאסור? והכוונה - לכופף את הכפית עד שהיא נשברת אני כבר לא יכולה יותר אני חייבת לדעתתת זה כל כך מסקרן אותי אני לא מוצאת באינטרנט שום הסבר לזה בבקשהה תגלו לא יקרה כלום והאם יש איזה אתר שמגלים שם כל מיני קסמי קלפים כמו בסרטון של קסם אישי?

d r u m a n

New member
אין אתרים כאלה...

שיטה? אם את רוצה לקרוא לזה ככה אז כן.. יש... ואסור לגלות אותה.. בקשר לאתרים אין אתרים שמלמדים סתם כך... אם זה באמת מסקרן אותך ואת מוכנה להוציא על זה כסף יש מספיק אתרים שמוכרים סרטים וספרים שמלמדים. אם זה מעניין אותך תגידי ואני אתן לך פה רשימה של אתרים. ובדרך כלל אתרים שמלמדים קסמים כמו בקסם אישי זה אתרים שמציגים קסמים פשוטים מאוד... לא ברמה של כיפוף כפיות כמו שאת מחפשת.. מקווה שעזרתי..

Sweet Girl7

New member
אפילו לא רמז קטן?

אני כבר כל כך סקרנית ראיתי שג'יימס ראנדי גילה את השיטה לכיפוף כפיות (שאורי גלר עושה) אבל זה לא היה מובן ולא הבנתי כלום מאיך שהוא עשה את זה. למה זה כל כך סודי? מה אף אחד בעולם לא מגלה את השיטה הזאת? אני לא רוצה לשלם 200 שקל בשביל לגלות איך הם עושים את זה..מה הם שמים חומר מסויים על הידיים? איך תסבירו גם את הקטע שהיה באורי גלר עם הבחור שבסוף הוציאו, זה שקרא את המחשבות של שריי..איזה שיטת קוסמות יש לזה ????

gilush

New member
לפי ראנדי גלר היה מכופף את הכפית

לפני וככה המתכת נעשית חלשה בנקודת הכיפוף ואז מספיק נגיעה קטנה כדי שהיא תישבר בקשר לשריי משהו היה חשוד איתה נראה לי שהיא שיתפה פעולה עם הקוסמים שמתם לב בקטע של הגיטרה שבסוף הקטע היא אמרה שהיא ופנינה חשבו על אותו השיר?מאיפה היא יודעת על מה פנינה חושבת?

Sweet Girl7

New member
האמת חשבתי על זה גם שהיא משתפת פעול

יכול להיות שהוא דיבר איתה לפני התוכנית שתשתף איתו פעולה בשביל שלא יוציאו אותו מהתוכנית אז ככה הוא עשה קטע שיראה ממש אמיתי כאילו הוא קורא לה את המחשבות..אבללל אי אפשר לדעת אה

לא מגלים כאן איך עושים ובבקשה בלי

בבקשה בלי כל מיני "רמזים". מי שבאמת רוצה לדעת איך עושים שיחקור לבד ולא מעל דפי הפורום! יש מספיק סרטים וספרים שמספרים...וכן מה לעשות, בשביל לדעת סודות צריך לשלם.

amir602

New member
אבל בדיוידי מלמדים איך

איך לכופף את הכפית ללא מגע, או שמלמדים להחזיק את הכפית בשתי ידיים ולכופף אותה לכל מיני צורות? מלמדים איך לעשות את זה כמו אורי גלר?

d r u m a n

New member
בלי

בלי עזרים והכנה מוקדמת... ויש המון סרטים... תסתכל או בשפן או באילוזיוניסט או בפינגווין מג'יק... בשלושתם אני יודע שיש... ויש טובים..

phrizer

New member
מקווה שזה בסדר שאני אומר

שיש דרך הגיונית בה הוא אולי ידע מה השיר, בלי טלפתיה, אבל אני לא אגיד איך.

למעלה