היום הכנתי חביתה משודרגת,,
חביתת -פיצה מעולה: (ההכנה ב -5 דקות)
 
לערבב היטב 2 ביצים בקערה,ולהוסיף לבלילת -הביצים בצל קטן קצוץ,
לתבל במעט כורכום ,מלח, ומעט פלפל-שחור,
ולצקת לתוך מחבת שיש בה 3 כפות שמן מחומם,(לא חם מדי.)
 
כשהחביתה מתחילה להשחים ,הופכים אותה לצד שני,
ועל הצד העליון שכבר השחים מעט, מורחים כף גדושה ברסק -עגבניות,
(מומלץ רסק -עגבניות של מאטי,שנמכר בשפופרת, ללא חומר משמר.)
 
מפזרים מעל הרסק כף פטרוזילה קצוצה-דק, או שמיר.
ומעל הרסק מניחים 2 פרוסות גבינה צהובה ,
ומפזרים מעט אורגנו.(תבלין.-יבש)
ממתינים 2 דקות עד להמסת הגבינה שמעל החביתה,
בעזרת תרבד מקפלים את החביתה לשניים ,(כך שהגבינה המומסת תסתתר באמצע,)
ומעבירים לצלחת .
כתוספת למנה ,חותכים חצאי עגבניות שרי,עם כמה טיפות שמן-זית,
פרוסות מלפפון חמוץ ,או טבעות זיתים מגולענים.