איך מכינים "טבעול"?

shalhevet2

New member
איך מכינים "טבעול"?

היי אני חיה בארה"ב כרגע וה"טבעול" פה ממש לא טעים לי. אני מאוד אוהבת שניצל תירס של זוגלובג טבע או של טבעול. ניסיתי להכין עם טופו ולא יצא לי טעים בכלל. יש למישהו רעיון?
 
שניצל טופו אבל בלי תירס

משהו שהצליח לי בימים האחרונים - טבלתי טופו ברוטב ברביקיו משני הצדדים, ציפיתי בפירורי-לחם ושומשום וחיממתי במחבת דקה מכל צד. יצא ממש טוב. אבל אם את בענין של תירס - אולי סתם קציצות זה טוב? משהו בסגנון של לקצוץ טופו, לערבב עם תירס ומשהו מדביק כלשהו (אם את בארה"ב אז אמור להיות שם יותר קל להשיג את egg replacer אם את מכירה ואם לא אז אולי טחינה או קורנפלור ומים). יש שפע של מתכונים באינטרנט, עשיתי גם קציצות סויה ממאגר המתכונים של פורום "צמחונות וטבעונות" ויצא מוצלח מאוד.
 

d a p h n a

New member
אין לי פתרון להכנת שניצל תירס

אבל יש לי המלצות, כי גם אני חיה בארה"ב ומאותגרת על ידי תחליפי הבשר כאן. אם תצליחי למצוא אותם השניצלונים של Quorn די מוצלחים. הם הרבה יותר טעימים מתחליפי הסויה למיניהם. הבעיה היחידה היא שיש אחוז די גבוה מהאוכלוסיה שרגיש ל-quorn (אחותי חוטפת מזה כאבי בטן מטורפים), אז צריך לראות אם זה מתאים לך. בנוסף, ל-morningstar יש חבילות של "בשר טחון (נקרא crumbles), ופסים של חיקויי עוף ובקר (chic'n strips ו-steak strips) שממש מוצלחים בבישול בשביל להכין דברים כמו אוכל מקסיקני, בולונז צמחי ועוד.
 

C H 4

New member
שניצל ברוקולי

הנה מתכון שנראה לי תמיד ממש טוב, עוד לא ניסיתי. יש בארה"ב טבעולים? מצאתי שם בזמנו רק המבורגר צמחוני או טבעוני שהיה ממש מגעיל.
 

d a p h n a

New member
יש מקומות בארה"ב שבהם אפשר לקנות

טבעול ממש, כלומר כזה של "טבעול". אבל בעקרון כן, יש כאן המון סוגים שונים של תחליפים בשר, חלקם מוצלחים יותר מאחרים.
 
למעלה