פשש.... ../images/Emo9.gif
בבר שלך תוסיף חלבון ביצה...
שלא יהיו לך שטויות בראש...
אגב, סאוור בסיסי אפשר להכין ממיץ לימון, ואבקת סוכר. כל סאוור אמור להתמזג נכון עם המרכיב האלכוהולי שלי, ולכן מומלץ לנסות לפני ההגשה. מה הכוונה להתמזג נכון
או... הרי מידורי יותר מתוק מוויסקי , נכון
אז המינון של הסוכר במידורי סאוור צריך להיות נמוך יותר, כי גם ככה הקוקטייל נורא מתוק. בדרך אפשר להוסיף ודקה למידורי סאוור, וזה קצת מוריד את המתיקות, ומעלה את החוזק. לכן, סאוור טוב צריך להיות בנוי בהתאם למשקה. שהמיץ לימון יהיה חמוץ מספיק (רצוי להוסיף לימון טרי וסחוט לתרכיז תעשייתי) ומי סוכר (יחס 1:1 של מים וסוכר) , ואז לשחק בין השניים. עם הניסיון מגיע הניסיון ויודעים כבר בע"פ מה היחסים הנכונים לכל סאוור. בהצלחה