איך מכינים סאוור??

קיימות כמה גישות לעניין

העיקרון המנחה הוא שהטעם הסופי בגדול יהיה חמוץ ומתוק באותה מידה כך ששניהם דומיננטים במידה שווה... בארץ משתמשים במיץ לימון ומי סוכר כאשר היחסים נעים בין 1:1 ל 4:1 כמובן שאפשר להוסיף גם מים לתערובת, הכל תלוי בסוג מיץ הלימון.... אגב בחו"ל יש הנוהגים להוסיף חלבון ביצה לכל העסק... לרוויה
 

nunimon

New member
פשש.... ../images/Emo9.gif

בבר שלך תוסיף חלבון ביצה...
שלא יהיו לך שטויות בראש...
אגב, סאוור בסיסי אפשר להכין ממיץ לימון, ואבקת סוכר. כל סאוור אמור להתמזג נכון עם המרכיב האלכוהולי שלי, ולכן מומלץ לנסות לפני ההגשה. מה הכוונה להתמזג נכון
או... הרי מידורי יותר מתוק מוויסקי , נכון
אז המינון של הסוכר במידורי סאוור צריך להיות נמוך יותר, כי גם ככה הקוקטייל נורא מתוק. בדרך אפשר להוסיף ודקה למידורי סאוור, וזה קצת מוריד את המתיקות, ומעלה את החוזק. לכן, סאוור טוב צריך להיות בנוי בהתאם למשקה. שהמיץ לימון יהיה חמוץ מספיק (רצוי להוסיף לימון טרי וסחוט לתרכיז תעשייתי) ומי סוכר (יחס 1:1 של מים וסוכר) , ואז לשחק בין השניים. עם הניסיון מגיע הניסיון ויודעים כבר בע"פ מה היחסים הנכונים לכל סאוור. בהצלחה
 
מעניין איפה עובד GHSI שכן מוסיף

לסאוור חלבון ביצה... אפילו שניים... אגב סאוור, אני עדיין מתלבט אם לעלות אותי ל 1-0 (אנחנו תיקו מהפעם האחרונה נכון?) אחרי יום שישי... היית עייף אמרו לי... למה התרוץ הזה אף פעם לא עובד הפוך...?
 

nunimon

New member
לא אמרתי שזה לא נכון.. ../images/Emo3.gif

רק אמרתי שיש לזה טעם אחר ממה שישראלים רגילים אליו. לגבי יום שישי - תאמין לי אתה.. גם אני שותף מנקה ומסדר את כל הכלים, וגם אתה בוכה....
התיקו עדיין בעינו, ויש לך מזל שלא באתי בראשון... היתי מעלה לי עוד כמה נקודות זכות אחרי המשמרת שלך בטוח...
וחוץ מזה - אתה לא יודע שמנהלים לא מאחרים, הם רק מתעכבים, הם לא עייפים, הם פשוט עמוסים, ואף פעם, אבל פעם הם לא טועים...
בחברות, הא
 

Sany b

New member
עזוב שטויות שלי הכי טעים ../images/Emo26.gif

סתם, לא יודע אם הכי טעים אבל בהרבה מקומות עושים לא טעים ומה שלימדו אותי יוצא בן-זונה
-כוס לו-בול -לימון כתוש (לוקחים לימון חותכים לקוביות ואז קותשים בעלי) -ממלאים הכוס בקרח כתוש כמעט עד הסוף. -שמים מנה וחצי (60CC) של האלכוהול המבוקש כסאוור.(הכל הולך) -סוגרים עם מעט ליים-ג'וס ומי-סוכר (כמובן לפי רמת המתיקות/חמוציות שדורשים.) הכנה מהנה סאניB
 

Sany b

New member
כן ../images/Emo26.gif קבל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וודקה סאוור ויסקי סאוור מידורי סאוור פיג'לינג סאוור רום סאוור (מוחיטו)(פיז) סאוטרן סאוור אפילו ביקשו ממני ייגר סאוור אתה רוצה עוד?
 
"הכל"

טוב, אני מבין שצריך למכור דברים פופולריים כדי להרוויח כסף ושהלקוחות יהיו מרוצים. אם הברמן היה מציע לי 'ויסקי סאוור' לא הייתי מתלהב מהמקום, בוא נאמר. אבל כן, מקומות פופולריים ומפוצצים, כנראה איפה שברמנים מרוויחים הכי טוב, מוכרים את הדברים האלה כמו זבל. שיהיה לבריאות לכולם.
 

Sany b

New member
תלמד מכירות אחי../images/Emo70.gif

החכמה היא לדעת למכור, למי למכור, כמה והעיקר איך
משקאות ה"סאוור" נועדו לאלו שלא שותים בדר"כ, והמשקה לא יושב להם טוב. לרוב יקחו אותו נשים.
 

nunimon

New member
ליים גוס ומי סוכר../images/Emo35.gif

אח שלי... אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל הליים גוס,תגיד לי שאתה לא מתכוון לבקבוק הירוק, הROSES... כי הוא מיץ לימון ממותק, ואם אתה עוד מוסיף לו סוכר, אז אוי ואבוי...
כל הרעיון בסאוור, זו החמוציות, והמתיקות בו"ז.... (בו זמנית) אגב, על המשפט - הכל הולך אני מסכים איתך.. יום שישי ישבה אצלי בחורה, ששתתה את הדבר הכי הזוי בעולם : מרטיני ביאנקו סאוור יצא נחמד, אבל מה קשור...
אני חובב קמפרי, ותאמת, ניסיתי לעשות סאוור עליו - וזה נתן לו ספין מעניין. טעים פעם , םעמיים, אבל רק בשביל הגיוון....
 

Sany b

New member
"ישראלים"../images/Emo70.gif מכיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנחנו חיים במדינה שלא יודעת לשתות (ברובה) הרוב אוהב מתוק
ולכן זה יוצא כך, מה גם שיותר טעים, בוא אליי שב אצלי ואתן לך לטעום...
 

pilot117

New member
1815 סאוור

1815 סאוור: 3 ס"ל מיץ לימון סחוט 5 ס"ל רמזוטי 2 ס"ל סירופ סוכר לנער בשייקר ומשם לכוס סאוור ולבריאות!
 

מטופש

New member
לטעמי- והוא די מוצלח

כוס אולד פאשן (כוס וויסקי) כותשים לימון לכוס קרח כתוש לתוך שייקר: 2 מנות(80CC) האלכוהול שרוצים(וויסקי, וודקה, אמרטו-מצויין!) 3/4 (30) סאוור 3/4 מי סוכר תהנה
 

GHSI

New member
אני שם בבלנדר

לימון מקולף שלם 1:1 מים חמים וסוכר שעורבבו מבעוד מועד 2 חלבוני ביצה. מיץ לימון סחוט לפי הטעם.
 
למעלה