למה לא פשוט להקפיא ?
מכינים פודינג, מכניסים כמויות מדודות לשקיות נילון, מלפפים בפלסטיק נצמד ומקפיאים. נשמר חודשים בפריזר. לשימוש מפשירים במקרר.
אגב, באנגליה השם פודינג מתייחס לא רק לקרם המוכר לנו אלא למשפחה שלמה של קינוחים (וגם לכמה מאכלים נוספים כמו Yorkshire pudding).
הפודינג האנגלי אכן דומה לקרם פטסיאר (ליתר דיוק לקרם דיפלומט - פטסייאר עם קצפת), בהבדלים קלים: בפודינג בד"כ משתמשים גם בביצים שלמות ולא רק בחלמונים (מחליפים מחצית מכמות החלמונים בביצים שלמות), במקום חלב משתמשים ב Half Cream (בארץ אפשר לקחת שמנת 15%) ועוד הבדלים קלים. אופן ההכנה זהה לקרם דיפלומט.