איך מכינים ציפוי שוקולד לבן לעוגה?

i n n a 1 9 8 8

New member
איך מכינים ציפוי שוקולד לבן לעוגה?

יש לי שמנת מתוקה, ו100 גר' של שוקולד לבן
ברגע שאני מחממת אותם מה היחס? איזו כמות של שמנת מתוקה להוסיף?
 

bali

New member
מנהל
1/2 מיכל שמנת מתוקה על 100 גרם שוקולד

וגם זה קצת גבולי כי שוקולד לבן ייתן גנאש יותר דליל מאשר שוקולד מריר או חלב. השאלה היא גם אם את רוצה לצפות את העוגה בגנאש רגיל או מוקצף. לגנאש רגיל הייתי שמה אפילו 1/3 ממיכל השמנת המתוקה על 100 גרם שוקולד לבן, השאלה היא אם הכמות הזו תספיק לצפות את העוגה שלך.

אם מדובר על גנאש מוקצף אפשר 1/2 מיכל שמנת מתוקה, לקרר היטב את הגנאש ואז להקציף אותו, ואם רוצים אפשר להוסיף עוד קצת שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה לקרם יציב.
 
למעלה