קנלוני גבינה
מצרכים 1 קופסת גלילי פסטה מוכנים לאפיה (500 גרם) למלית 2 גביעי גבינה לבנה 5% (500 גרם) 6 כפות אבקת מרק פטריות 4 כפות שבבי בצל מטוכן לציפוי 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 100 גרם גבינה צהובה מגוררת אופן ההכנה מערבבים את הגבינה, אבקת המרק והבצל - משהים לשעה. מחממים תנור לחום בינוני. ממלאים את גלילי הפסטה בתערובת הגביה ושמים בתבנית משומנת. יוצקים מעל את השמנת המתוקה וזורים מעל את הגבינה המגוררת. מכסים ביריעת אלומיניום ואופים 25 דקות