לא פירטת כלום על רמת ידיעותיך
ולכן איני יודע לאיזו רמת פירוט צריך לרדת בהסברים. ישנן כמה דרכי עבודה, והפשוטה שבהן היא זו: א. בוחרים קערית (פלסטיק, זכוכית, מתכת) שמתאים לצורת הקערה שאתה מעוניין לקבל. ב. בוחרים את סוג השוקולד שאיתו תרצה לעבוד (שיקולים של טעם ושל מחיר). ג. מטמפררים את השוקולד, ודואגים שיישאר מטומפרר כל זמן העבודה. ד. ממלאים את הקערית בשוקולד המטומפרר, ממתינים כמה שניות, ויוצקים את השוקולד החוצה מהקערית. מנגבים היטב את שולי הקערית, ומניחים אותה הפוכה על גבי רשת כדי לתת לשוקולד להתמצק. ה. משחררים את השוקולד מהקערית. בגלל ששוקולד מטומפרר היטב מתכווץ בזמן שהוא מתמצק, מכה קלה קטנה אמורה להספיק כדי לשחרר את קערית השוקולד מתוך קערית הפלסטיק. בהצלחה.