איך מכינים קרם גנש?

lital1000

New member
איך מכינים קרם גנש?

אני יודעת פחות או יותר,קראתי במאמרים אבל האם זו שמנת מתוקה או חמוצה? ושוקולד הכוונה לקוביות שממיסים או לשוקולד למריחה או אבקת קקאו? וחוץ מזה איך זה שאפשר להשאיר קרם גנש לא בקירור? זה הרי חלבי
 

net the jet

New member
גנאש: מחממים שמנת מתוקה בסיר

לפני שזה רותח מסירים מהאש, ומוסיפים 200-250 גר שוקולד ( מריר\חלב\לבן ) ומערבבים עד שחלק ואחיד. מקררים ומצפים. אם רוצים אפשר לקרר ללילה ולהקציף לקרם. ( תלוי בשימוש ) זה יכול להיות כקרם על עוגה מחוץ למקרר כי השמנת עברה הרתחה...
 
למעלה