איך מכינים שעון קיר?

איך מכינים שעון קיר?

אתם מכירים את הדוכנים האלה שמוכרים בהם עבודות יד כמו שעונים, תיבות חמסות וכאלה? הייתי שם וראיתי שמוכרים שם שעונים ב-70 ש"ח! זה מאוד יקר לכן החלטתי לקנות מסגרת מעץ, אבל אין לי ניסיון בתחום הזה בכלל, אז באתי לפה לשאול איך מכינים שעון כמו בדוכנים האלה? משהו מקורי ויפה? איזה צבע צריך, מכחולים? איך מדביקים לוח עם כל המספרים ואיפה אפשר להשיג? איך מחברים את המנגנון של השעון? והשאלה הכי חשובה האם עלות של כל החומרים זולה יותר מ-70 ש"ח או שזה בכלל לא שווה את ההשקעה ? תודה

jimibar

New member
זה לא קשה בכלל זה דווקא קל.

אם מדובר בעץ אז מנסרים למידה שרוצים, צבע אקרילי או שמן או כל צבא אחר שמתאים לעז ולסירוגין צבע לציור, מכחולים ומברשת, לא חייב להדביק אפשר ליצור שבלונה במחשב לחתוך את המספרים ולצבוע דרכה, יש לשעון אום במרכז שהוא מתחבר דרך החור הממורכז שעושים בעץ, וזה לא עניין של מחיר זה עניין של רצון.

אחדאחר

New member
70 ש"ח לשעון קיר מעוצב זה לא יקר

אני מעריך ששבלונת עץ לשעון+מנגנון+חומרי יצירה יעלו לא פחות מהשעון שראית. אבל... אין כמו הסיפוק שיש כאשר השעון שתלוי הוא שעון שאת הכנת. אשתי עושה עבודות יפהפיות (לא רק שעונים, בהזדמנות אעלה תמונות), וזה ממש כיף לשמוע את תגובות התדהמה וההתפעלות של האורחים שרואים אותן. אגב, לא חייב שיהיה לך חוש יצירתי ברמה של ליאונרדו, עם העזרים שיש היום, זה ממש קל ומהנה, ואפשר למצוא המון אתרים באינטרנט שיעזרו לך במשימה. בהצלחה!

למעלה