איך מכינים SOUR ?
E elimotherfucker New member 4/10/06 #3 מוסיפה מיי סוכה לליים מיי סוכר תכיני לבד תעשי ק"ג לליטר נגיד שמה ק"ג סוכה תשימי ליטר מים
T temptation411 New member 4/10/06 #4 יותר פשוטי.. כוס סוכר על כוס מיים רותחים..לערבב עד שהסוכר נמס ונהיית תמיסה אחידה את זה לערבב עם מיץ לימון ביחס של 3 כוסות מיץ לימון לכוס מי סוכר אם חמוץ לך מדי אפשר להוסיף עוד מי סוכר רק שלא יהיה מתוק מדי
יותר פשוטי.. כוס סוכר על כוס מיים רותחים..לערבב עד שהסוכר נמס ונהיית תמיסה אחידה את זה לערבב עם מיץ לימון ביחס של 3 כוסות מיץ לימון לכוס מי סוכר אם חמוץ לך מדי אפשר להוסיף עוד מי סוכר רק שלא יהיה מתוק מדי
A aviad24 New member 5/10/06 #5 איז מיץ לימון?? תרכיז לימון או מיץ לימון לבישול או בכלל מיץ רגיל של פריגת או משהו???
T temptation411 New member 5/10/06 #6 הכי טוב.. מיץ שיוצא מלימונים..משמע לסחוט אותם טריים או שפשוט לקנות בקבוק של רוזס ליים או סאוור מיקס של ברדינה מיץ לימון משומר גם טוב..סהכ בחירה שלך
הכי טוב.. מיץ שיוצא מלימונים..משמע לסחוט אותם טריים או שפשוט לקנות בקבוק של רוזס ליים או סאוור מיקס של ברדינה מיץ לימון משומר גם טוב..סהכ בחירה שלך