איך מכינים?

איך מכינים?

איך אני מכין מי סוכר לקייפיריניה? ואם מכינים כמות לכמה זמן היא יכולה להחזיק?
 

The German

New member
מי סוכר

ממיסים סוכר במים רותחים ומקררים הכל. היחס משתנה בין 1:1 ל 1:3 לטובת המים. תלוי ברמת הסמיכות שאתה רוצה. בכל הקשור לאורך חיים, כל עוד זה בקירור אז זה ישרוד עד הפצצה האיראנית ואת הפצצה האיראנית
 
לקאיפירינייה

לא צריך מי סוכר שמים סוכר כמו שהוא וכותשים עם הלימון
 

The German

New member
תכין קאיפריניה לישראלי בלי מי סוכר

הסיכוי שזה יחזור גבוה מאוד בישראל אוהבים מתוק....הסוכר המוצק נחמד בתור גימיק של פיצפוצים
 

FearThis

New member
ממליצים !? מה הכוונה ממליצים ?

להכין איתה קוקטיילים ? לשתות בשוט ? משקה ארוך ? ניחוחות ? קטל1 אחת הוודקות הפחות מוערכות בארץ, וודקה מצויינת שלא הצליחה למתג את עצמה כסופרפרימיום למהדרין, מה שטוב בשבילנו השתיינים. אני מאוד אוהב את קטל1 ציטרון, הלימון נהדר שם. גרייגוס חלקה. לבל (של אבסולוט) חסרת טעם (מה שחיובי בוודקה). אהבתי את בלוודר, הרגשה יותר "קלילה" מגריגוס. יש המון וודקות טובות, בד"כ המחיר בהתאם.
 

The German

New member
ketel 1

זה לא שהיא לא מיתגה את עצמה בשם המגוחך "סופרפרימיום" זו החלטה אסטרטגית של המשווק למכור אותה במחיר הנוכחי. אם היא הייתה עולה 200 ש"ח אז היו מעמידים אותה עם כל הבלוודיר\גרי גוס וחברים? יתכן מאוד שכן בכל מקרה נראה לי שהרעיון הוא לקבל ערך מקסימלי להשקעה הכספית, כמו הרעיון של הסטולי גולד (קריסטל) שלם מעט יותר קבל הברה יותר. אותו עיקרון שלם 90 ש"ח קבל מוצר איכות ברמה ששווה יותר.... זה משחק להם טוב (צרפת ישראל), אך אינ יודע אם זו החלטה לשוק המקומי. בארה"ב בכמה ברים ראיתי למכירה סטולי אדום (כן הפשוט), וקטל 1 באותו מחיר בבר , כ 300 דולאר לבקבוק.
 

or83

New member
אצלי בבר

סטולי אבסולוט קטל 1 עולות אותו דבר.8 דולר. בלוודיר וגריי גוס עולות 9 שופן ודונאלד טראמפ עולות 10 רוברטו קבאלי עולה 16 דולר (לפאקינג 45 מ"ל לא כולל מס!!!!!!!!)
 

temptation411

New member
תעשה לי קואלי רדבול..אבל תפנק אחי הא

וגם קניתי כוסית לא מגיע לי איזה ציסר על חשבון הבית?
 

FearThis

New member
מגוחך או לא היא לא עונה על הקריטריונים.

סה"כ קטל1 היא לא וודקה מבריקה, ניסו למתג אותה הכי גבוה שאפשר, עדיין מנסים (ממליץ להכנס לאתר שלהם). אבל זה כנראה, לא זה.
 
למעלה