איך מכינים

מקסים 45

Well-known member
בצל מטוגן? שיראה שזוף לא שרוף. מתוק ולא מר.
 
נערך לאחרונה ב:

אפרת10512

Well-known member
בצל מטוגן? שיראה שזוף לא שרוף. מתוק ולא מר.
פשוט, פשוט, פשוט. לטגן בצל חתוך לרצועות עד להזהבה וטיפ טיפה יותר . לכסות אותו בכחצי ס"מ מים, להוסיף מלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף כל תבלין עולה בדעתך כמו כמון, קרי וכו'). להרתיח עד אשר המים מתאדים. אני מוסיפה לפירה שהוכן מראש וערבב ולאכול ובתיאבון. מעדן פשוט פשוט ומהנה.
 

מקסים 45

Well-known member
פשוט, פשוט, פשוט. לטגן בצל חתוך לרצועות עד להזהבה וטיפ טיפה יותר . לכסות אותו בכחצי ס"מ מים, להוסיף מלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף כל תבלין עולה בדעתך כמו כמון, קרי וכו'). להרתיח עד אשר המים מתאדים. אני מוסיפה לפירה שהוכן מראש וערבב ולאכול ובתיאבון. מעדן פשוט פשוט ומהנה.
תודה
 

משתפרת1

Well-known member
אחרי טיגון כשהבצל זהוב במקצת
קח ברנר ותשרוף אותו קלות
עכשיו זה גם תלוי בסוג הבצל.
יש בצלים צעירים ועסיסיים. (אלה המומלצים)
ויש בצלים שנראים כמו הת_ת של סבתא שלי. |פנים|
סבא? אתה רוצה לספר לנו משהו? איך אתה מצליח להסתכל על חלקי גופה של הסבתא שלך?
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבא? אתה רוצה לספר לנו משהו? איך אתה מצליח להסתכל על חלקי גופה של הסבתא שלך?
ת'אמת שתי הסבתות שלי נפטרו במרוקו עוד כשהייתי ילד קטן.
אחת ראיתי רק בתמונות והשנייה גם זה לא.
בנוסף אני לא זוכר אם זאת שראיתי בתמונות היתה מצד האבא או האמא.
אבל אני כל הזמן מדמיין לעצמי כיצד הן היו, כיצד הן נראו ומה הן עשו..
לפחות כך אני משמר את זכרן האהוב.
חוצמזה, קצת הומור לא תזקנה להן, נכון? ;-)
 

משתפרת1

Well-known member
ת'אמת שתי הסבתות שלי נפטרו במרוקו עוד כשהייתי ילד קטן.
אחת ראיתי רק בתמונות והשנייה גם זה לא.
בנוסף אני לא זוכר אם זאת שראיתי בתמונות היתה מצד האבא או האמא.
אבל אני כל הזמן מדמיין לעצמי כיצד הן היו, כיצד הן נראו ומה הן עשו..
לפחות כך אני משמר את זכרן האהוב.
חוצמזה, קצת הומור לא תזקנה להן, נכון? ;-)
זה יופי שאתה זוכר ושאתה חושב.
 
למעלה