פשוט, פשוט, פשוט. לטגן בצל חתוך לרצועות עד להזהבה וטיפ טיפה יותר . לכסות אותו בכחצי ס"מ מים, להוסיף מלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף כל תבלין עולה בדעתך כמו כמון, קרי וכו'). להרתיח עד אשר המים מתאדים. אני מוסיפה לפירה שהוכן מראש וערבב ולאכול ובתיאבון. מעדן פשוט פשוט ומהנה.בצל מטוגן? שיראה שזוף לא שרוף. מתוק ולא מר.
תודהפשוט, פשוט, פשוט. לטגן בצל חתוך לרצועות עד להזהבה וטיפ טיפה יותר . לכסות אותו בכחצי ס"מ מים, להוסיף מלח ופלפל שחור (ניתן להוסיף כל תבלין עולה בדעתך כמו כמון, קרי וכו'). להרתיח עד אשר המים מתאדים. אני מוסיפה לפירה שהוכן מראש וערבב ולאכול ובתיאבון. מעדן פשוט פשוט ומהנה.
אוייי סבא, נשאר סבא.אחרי טיגון כשהבצל זהוב במקצת
קח ברנר ותשרוף אותו קלות
עכשיו זה גם תלוי בסוג הבצל.
יש בצלים צעירים ועסיסיים. (אלה המומלצים)
ויש בצלים שנראים כמו הת_ת של סבתא שלי.
סבא? אתה רוצה לספר לנו משהו? איך אתה מצליח להסתכל על חלקי גופה של הסבתא שלך?אחרי טיגון כשהבצל זהוב במקצת
קח ברנר ותשרוף אותו קלות
עכשיו זה גם תלוי בסוג הבצל.
יש בצלים צעירים ועסיסיים. (אלה המומלצים)
ויש בצלים שנראים כמו הת_ת של סבתא שלי.
ת'אמת שתי הסבתות שלי נפטרו במרוקו עוד כשהייתי ילד קטן.סבא? אתה רוצה לספר לנו משהו? איך אתה מצליח להסתכל על חלקי גופה של הסבתא שלך?
זה יופי שאתה זוכר ושאתה חושב.ת'אמת שתי הסבתות שלי נפטרו במרוקו עוד כשהייתי ילד קטן.
אחת ראיתי רק בתמונות והשנייה גם זה לא.
בנוסף אני לא זוכר אם זאת שראיתי בתמונות היתה מצד האבא או האמא.
אבל אני כל הזמן מדמיין לעצמי כיצד הן היו, כיצד הן נראו ומה הן עשו..
לפחות כך אני משמר את זכרן האהוב.
חוצמזה, קצת הומור לא תזקנה להן, נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.