איך ממלאים פוף?

taltool0307

New member
איך ממלאים פוף?

במקרה שלי מדובר על כרית הנקה ולא פוף אבל הרעיון דומה והבעיה היא אותה בעיה. קיבלתי כרית הנקה שדורשת מילוי נוסף וקיבלתי גם שקית של מילוי, כלומר עיגולי קלקר קטנטנים. הבעיה היא שאני ממש חוששת שברגע שאני אתחיל להתעסק בזה הקלקר יתפזר בכל הבית. בטח יש איזה פטנט וזה מה שאני מחפשת. חשבתי על משפך מפלסטיק אבל נראה לי שהקלקר ידבק אליו, אז אולי משפך מנייר? יש איזה חומר שידוע שדוחה קלקר? אשמח לכל טיפ בנושא.

צפנתי

New member
הכדורונים קלים ומאד מושפעים מחשמל סטטי.

ומזרמי אויר הקלים שבקלים...אין חומר שיכול למטעני חשמל וזרמי אויר לדעתי... אין לי עצה מניסיון שלי/אחרים, רק רעיון: תעשי זאת בחדר קטן ואח"כ תשאבי את כל מה שבורח עם זרבובית של שואב האבק...

3תיתי

New member
תשאירי את הקלקר בשקית

ותדחפי אותה לתוך הכרית ככה, בלי לפתוח. אם לא יסתדרף מקסימום, לפתוח בצד אחד, לדחוף לכרית את הצד הפתוח, לדחוף לאט לאט פנימה. בשום פנים ואופן לא לרוקן את השקית! אי אפשר להפטר מהקלקרים הללו. זה זוועה. ונשאר גם בשואב.

taltool0307

New member
תודה על העצות

לא נראה לי שאוכל להכניס את השקית לתוך הכרית כי השקית די גדולה. בכל מקרה אחכה לשיפור במזג האויר ואעשה את זה בחוץ.

אני לאחרונה מילאתי פוף.

קודם כל צריך 2 אנשים. חתכנו בקבוק קולה גדול שיהיה כמו צינור ופתחנו את הריצרץ רק מספיק שהצינור יכנס פנימה ודרכו נזרים את הקלקר. חתכנו את השקית שהכילה את הקלק בפינה כדי שאפשר יהיה להוציא משם בזהירות כמו שמוציאים קישוט לעוגה מתוך שקית (את מבינה למה אני מתכוונת) ואז אחד החזיק את הקונסטרוקציה של הפוף והצינור והשני עמד על כסא ומלמעלה דרך החתך בשקית שהכנסנו לתוך הצינור לאט לאט נשפכו להם הקלקרים כמעט ללא פספוסים

psa

New member
רעיון יפה

למעלה