איך ממשיכים הלאה?

princessa1234

New member
איך ממשיכים הלאה?

בגדול ובלי להיכנס לפרטים הקטנים,
היינו בקשר מגיל 17, 5 שנים מדהימות שבשנה האחרונה הרבה עליות וירידות.
הבנתי שאני מתחילה להסתכל לצדדים שכנראה שכמה שזה מדהים ויש בו הכל - כל מה שיש בו לא עושה אותי מאושרת.
סיימתי את זה, היה לו קשה מאוד אבל בסוף הוא התחיל לצאת עם מישהי ..
ואני ? התמוטטתי .. כי כנראה חשבתי שתמיד הוא ישאר שם.
ואז את מבינה על התחושה הזו שכולם מדברים - כאב בחזה, אי אפשר לנשום וזה לא משנה אם את מאוהבת בו לא, אם את סיימת את זה או הוא, פשוט הבן אדם שהכיר אותך הכי טוב, שהיה שם תמיד כבר לא יהיה שם .. לא תוכלי להתקשר אליו, לחבק אותו, לריב איתו ... את יכולה לראות את הפנים שלו רק בדמיון כי הוא לא יבוא יותר ואת לא תוכלי ללכת אליו.
כבר עברו 4 חודשים ואני עדין בוכה לעיתים תכופות, תקופת מבחנים לא משהו .. יצאתי עם בחור אחר פעם אחת והבנתי שזה לא בשבילי.
מצד שני אני רוצה להכיר אבל אני מפחדת שאני לא אמצא מישהו כמוהו, אבל הוא לא הספיק לי ואותו לא הערכתי ...
אז איך לא תקועים עם העבר ומנסים להמשיך קדימה?

רואה 6 6

New member
ממש לא צריך למהר

אל תפחדי ממה שאת עוברת למרות שזה לא נעים לתפארת.
אי אפשר לדמיין שבארבעה חודשים תיהיי פנויה אל מישהו אחר לאחר קשר של חמש שנים.
את לא עזבת אותו משנאה ורגשות מרים אלא נותרת לאהוב אותו בדרך כזו או אחרת ולכן את מתייסרת עכשיו.
תקחי עוד קצת זמן, בסדר? נגיד, חודש לשנה
.יש לך עוד חודש כדי להתחיל להרגיש קצת יותר טוב.

TakeCtrl

New member
שמעתי שיש תופעת לוואי שקוראים לה rebound

שאם היא קוראת לבנות, הן צריכות להמנע מלהיות בטווח של 50 מטר מברנשים כי השיקול דעת שלהן משתבש משהו..

רואה 6 6

New member
ריבאונד לא נחשבת לתופעה פסולה

אבל היא לגמרי לא מתאימה לכל אחת ואחד.

רואה 6 6

New member
לא,אתה צריך להבין,

ריבאונד זה קשר ניחומים שמתפתח לאחר שמישהו/הי נפרד/ה מאחר/ת.
הריבאונד הוא זה שמוצאים בדרך כדי להתנחם בזרועותיו/יה עד להתאוששות מלאה,מה שמסיים הרבה פעים את הקשר. מי שכביכול נמצא בסיכון זה לא בחורה שנפרדה הרגע ממישהו אלא הריבאונד שלה אבל הו ואין חוקים ברורים בענין,והכל יכול להתפתח,הריבאונד לא מוגדר על פי סופו אלא על פי המניעים להתחלה שלו.

הוא היה חבר רציני ראשון

וזה אומר שכל תהליך הבגרות שלכם עבר יחד!

עכשיו קחי את הדברים הטובים שהיו, תזכרי את הדברים שהיית רוצה אחרת, ותתחילי בלהכיר את עצמך בלעדיו. תעשי דברים שאת אוהבת, תלמדי, תפגשי חברים/ות.
זה בסדר לבכות ולהתאבל- אבל גם לא לעשות לו אידיאליזציה (הרי היו דברים שלא התאימו-נכון?) ולומר לעצמך שיהיו לך עוד הרבה אהבות בחיים!

קרמבו341

New member
תרשי לעצמך להתאבל ואל תאיצי בעצמך

כמו שכתבה רואה 6:6, כלל האצבע הוא בערך חודש לשנה.
בזמן הזה תפנקי את עצמך, נסי לבלות עם אנשים שאת אוהבת (משפחה, חברות), קצת שופינג גם אף פעם לא מזיק ולאט לאט תראי שאת כבר מצליחה לנשום יותר טוב ואפילו לחייך.

האקס שלך תמיד יישאר דמות משמעותית בחייך (ואת בחייו) וטוב שכך - עברתם שנים כל כך משמעותיות יחד. זה עדיין ממש לא אומר שהפרידה היתה טעות. עם הזמן תראי שאת שוב מצליחה להתלהב ולהתאהב באחרים, בלי להשוות אותם אליו.

למעלה