איך ממשיכים הלאה?

chicka

New member
איך ממשיכים הלאה?

אז השלב הקשה (ככה לפחות אני מעדיפה להתייחס אליו) מאחורי, הודעתי על סיום תפקידי ואפילו התחלתי בחפיפה היום שתמשך כחודש. קיבלתי הזדמנות להשאר עוד חודש בארגון ואפילו טיפה יותר ע"מ שאוכל לנסות למצוא תפקידים אחרים שהולמים את כישוריי וזאת באמת ע"מ לצאת הוגנים איתי כמה שאפשר ואני מאד מעריכה את זה. הבעיה היא שאין לי כוחות ואנרגיות להמשיך. לא רק זה, אין לי חשק לחפש עבודה בחוץ, אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם ראיונות עבודה ומרכזי הערכה ואני מרגישה שהדבר היחידי שאני זקוקה לו זה חופש... אני עובדת 8 שנים רצוף (מאז השחרור) והתקופה הכי ארוכה שבה לא עבדתי הייתה 3 שבועות של טיול בארה"ב. מאז, אפילו בתקופה השהייה שלי בניו-יורק - עבדתי ללא הרף. מה עושים? אין לי משאבים כלכליים שיכולים לממן אותי, אמנם אקבל פיצויים אבל זה ייקח זמן ואני חוששת שלא יתנו לי מכתב פיטורין כי זה לא "מוסרי". איך מתמודדים עם העייפות הזו? איך מחזירים לעצמי את האנרגיות של העובדת העייפה שצריכה להתמודד עכשיו בראיונות עבודה ולהפגין "רעב" לתפקידים? אודה לעצות.

לא ממשיכים

את שואלת איך ממשיכים אבל נותנת תשובה מאד ברורה. לא ממשיכה. צריכה חופש. אז איך את יוצרת פתרון שיש בו גם שכר מסוים וגם חופש מסוים. אם לקחת בחשבון שכרגע אין תקציב לחופש מלא. האם שאלתי נכון או שיש לך הגדרה אחרת ? יום טוב אמיר

chicka

New member
הקטע הוא...

שיש לי לפחות עוד חודשיים פה בתפקיד, חלק במסגרת חפיפה וחלק במסגרת של פרויקטים שאני מתכוונת לעשות פה. יכול להיות שלאחר סיום הפרויקטים תהיה לי הזדמנות לחופש, אני צריכה לבדוק את זה. תמיד יכולה להיות האופציה לבוא ולהודיע שאני רוצה לסיים את העבודה תוך חודש אבל אז אני סוגרת לי את האופציות למצוא תפקיד אחר בארגון ולא בהכרח שאני אקבל מכתב פיטורין ע"מ שאוכל לחתום בלשכה.

חדדי בבקשה

אז מה את רוצה לומר שאת ממשיכה לחרוק שיניים ? או שאת לא יכולה לתכנן מה יהיה בעוד חודשיים ? או . . . ? לא ברור

chicka

New member
לא ברור גם לי מה אני רוצה לומר

אני בעיקר כלואה בשיקולים הכלכליים. בחודש הקרוב אני ממשיכה לחרוק שיניים כי אני מחוייבת להעביר חפיפה, כך שאין לי הרבה ברירות. יש לי את האופציה להודיע שאני רוצה לסיים את התפקיד בתום החודש ולא להמשיך הלאה אבל הבחירה הזו מודיעה למעשה על סיום תפקידי בארגון ולא תשאיר לי אופציות למצוא תפקידים נוספים פה. מה גם, שמאחר ואני הודעתי על סיום תפקידי - ככל הנראה לא אקבל מכתב פיטורין ולא אוכל להסתמך על חתימה בלשכה לתקופת "החופש".

snow707

New member
יכול להיות שיש לי פתרון חלקי עבורך

אבל לפני כן כמה שאלות להברת התמונה : 1האם עדיין זו אפשרות מעשית שתשארי במקום העבודה הנוכחי בתפקיד זה או אחר ? 2מה תאריך תחילת העבודה במקום הנוכחי? 3האם את עובדת קבלן או שכירה ? 4 אם היית נותנת לדמיון להשתולל מה היית הכי רוצה אפילו שזה אולי בלתי אפשרי ?

chicka

New member
תשובות

1. כן, זו עדיין אפשרות מעשית, אם כי אני לא בטוחה שזה הדבר שהכי הייתי רוצה (להשאר בארגון הנוכחי) 2. ספטמבר 2002 3. שכירה 4. וואוו - שאלת מיליון הדולר, הייתי רוצה להקים מרכז פרטי טיפולי ורוחני בנושא מסויים שקשור לנשים יש ישועה?

למעלה