איך ממשיכים??? מה עושים??

איש_אחד

New member
איך ממשיכים??? מה עושים??

אחרי 5 שנים ביחד ושלוש שנות נשואים היא הגיעה הביתה ואמרה שהיא לא מאושרת, היא אוהבת אבל לא מאושרת ורוצה להפרד, ארזה שתי מזוודות נסעה לאמא שלה ואמרה שנדבר מחר... למחרת דיברנו ובעיקר בכינו, והחלטנו לנסות שוב, הגענו למסקנה שאנחנו לא מדברים מספיק, לא רגישים מספיק ... החלטנו שאנחנו צריכים ייעוץ ומהר! איפה מוצאים ייעוץ?? איך ממשיכים מכאן?? אפשר בכלל להמשיך או שפשוט דוחים את הקץ??

מאי.

New member
תעיף אותה.

זרוק אותה. זה לא הגיוני שפתאום היא תקום ותעזוב. היא עזבה עכשיו היא תעזוב אחר כך.

איש_אחד

New member
פתרונות קלים...

זה לא מה שאני מחפש, ממש לא. מאוד פשוט וקל לשבור את הכלים. אני לא מאשים אותה ולא כועס, היא אוהבת אבל לא מאושרת כמו שהיה פעם. באיזה שהוא מקום הפסקנו לדבר, הפסקנו להקשיב אחד לשני. זה לא מהיום זה לא החלטה של רגע ובטוח שלא היה לה קל לעשות את זה. אני למעשה מעריץ את האומץ שלה ואני יודע שקשה לה. אנחנו מחפשים את הדרך לחזור ולאהוב לחזור ולהיות מאושרים ולא לעזוב ולהפרד. תקופה קשה תהיה זה בטוח, אולי זה לא ילך, אולי נפרד ואולי אפילו יותר טוב שנפרד. סה``כ אנחנו רוצים אושר ואם עדיף לה בלעדי אז עדיף להפרד למרות הכאב. כי באמת אני רוצה אושר לשנינו ובאמת מעדיף להפרד בשביל האושר שלה אם זה מה שצריך, אבל ... אולי עוד אפשר לתקן...אולי נוכל שוב להיות יחד?? ואולי לא... לפחות נוכל להגיד שניסינו...

גל ים

New member
קחו לכם חופשה מהחיים

החיים בארץ גם ככה לא קלים קחו חופשה מהחיים חדשו את הירח דבש אמנם אי אפשר להחזיר את הגלגל אך אפשר לחדשו,דבר אליה בפרחים,דבר על מה שמפריע לה, תהיה רומנטי,אםזה לא יעזור תן לה חופשת שהות אצל אימה.... וצא לנפוש באילת אולי אחרי תקופת הלבד....היא תעריך אותך יותר.

הלוואי שהיו פתרונות קלים

קודם כל אין פתרונות קלים אף פעם קראתי את כל התגובות להודעה המרגשת שלך וברור שכולם חושבים שצריך לנסות לשפר ולנסות ולהחזיק מעמד וכולם (כמעט)שלחו אתכם ליעוץ מקצועי. אבל דבר אחד הרוב כאן שכחו שיעוץ לא עוזר עם בבית לא עובדים על זה צריך בבית לעבוד על הקשר. חשוב מאוד לשבת ולדבר והכי חשוב זה להקשיב אחד לשני. חשוב מאוד להסביר את עצמנו מה בעצם הוביל למקום הזה שבו אתם נמצאים. חשוב להסביר לבן זוג מה בדיוק יגרום לכם אושר מה בדיוק עושה אותכם לא מאושרים במצב הקיים ואיך אפשר לשפר את זה. אם אחרי שניסתם להסביר את זה לבן זוג והחלטתם יחד שאי אפשר לפתור את המצב שכל אחד מכם מחפש דברים אחרים והבן זוג לא יכול לספק את אותם הדברים אז כדאי לחשוב על שבירת המסגרת אבל רק אחרי שיחה כנה בין שניכם. אני מאמינה שאם האהבה עדיין קיימת אז ניתן לגשר על הכל.. בקיצור כל מה שאני יכולה לאחל לכם זה עבודה נעימה כי צפויה לכם באמת עבודה קשה להכיר מחדש זה את זה. וכמובן בהצלחה

שחור ולבן

לאיש שאת דרכו לפתע איבד, אין שחור ולבן בחיינו האפורים, ולעיתים גם נתקעים וכמו שלא תזרוק את המחשב לפח בגלל תקלה קטנה ... בטח לא תזרוק את אישתך מכיוון שסוף סוף דיברה... לכו לייעוץ ונסו לאחות את הקרעים. אין ערבויות בחיים שלנו, אבל לפחות אנחנו יכולים לנסות שוב ושוב ולטעות שוב ושוב... יש הרבה יועצים בעולם, חלקם טובים וחלקם רעים, לכו עם תחושות הבטן שלכם ובעיקר עם האהבה שלכם - זה הדבר הכי חשוב.. דברו על הדברים וכך תוכלו להמשיך הלאה... בהצלחה

אם אוהבים לא מוותרים.....

שלום לך איש אחד. קראתי באיזה שהוא מקום ציטוט מאוד נכון : `` אל תמהרו לנתק את הקשר של האהבה. קל מאוד לקחת זוג מספריים , ולחתוך גיליון נייר לפיסות זעירות .... קשה הרבה יותר להדביק את הפיסות הנייר לגיליון שלם.`` אהבה זה לא דבר שקל למצוא , תאמין לי מנסיון עד שאני מצאתי את האהבה שלי לקח לי הרבה זמן, אם אתה והיא אוהבים יש תמיד מה לעשות , אושר זה דבר שאתה והיא צריכים לגרום. פינוקים , מילים, דיבורים , חיבוקים , נשיקות, ליטופים, לעשות אהבה להרגיש צעירים זה כמה מהדרכים שאפשר להיות בהם מאושרים . לקום בבוקר ולהגיד בוקר טוב אני אוהב אותך , עושה את היום. אהבה זה מתנה , תשתמש בה אל תוותר עליה, אתה לא יודע מתי ואיפה תחווה את אותה הרגשה. שרון

jesica

New member
יודעת מה עובר עליך ....

רק מי שנמצא באותו מצב יודע מה אתם עוברים. תנסה להיות חבר שלה, להבין את הרצונות שלה, לדבר איתה והמון. אל תחשוב שזה יקח יום כי זה לא, זהו תהליך ארוך ולפעמים מעייף אבל אסור לאבד תיקווה וחייבים לנסות. אני ובעלי ניהלנו את אותה השיחה בשבת האחרונה והגענו לאותם מסקנות או להיפרד ועכשיו או ללכת לייעוץ - וההחלטה כמובן ייעוץ. אשמח לשוחח איתך בצ`ט, רק שאני לא מופיעה שם עם הכינוי הזה. בכל אופן אם תהיה מעוניין לדבר תשאיר לי כאן הודעה ואני אמצא אותך. המון הצלחה ... ג`סיקה

חן.

New member
לאיש אחד..

מאד נגע ללבי מה שכתבת. באופן אישי אני חושבת שמקור האושר אצל כל אחד הוא אחר ובנוסף באה הזוגיות. אם הזוגיות לא מסתדרת, כדאי לנסות את כל האפשרויות לפני שמחליטים להיפרד. אחרי שנפרדים מאד קשה לאחות קרעים ולחזור, בכל מקרה זה כבר משהו אחר. אם יש לה ולך כוח וסבלנות להיכנס לתהליך של ייעוץ - כדאי מאד, אך לדעתי כדאי שתחזור קודם לבית המשותף. ואולי כדאי לכם לנסות ב``מכון אדלר``, יש שם גם אפשרות של מפגשים קבוצתיים לזוגות במצבכם, ולפעמים כששומעים אחרים מוצאים את הפתרונות . בהצלחה.

למעלה