איך מנהלים את רשימת "הבלוגים שלי"?

ע ל ו מ ה

New member
איך מנהלים את רשימת "הבלוגים שלי"?

בעקבות השאלה על "הבלוגים שלי" (איך מוסיפים, מתי מוחקים, וכו'), עידכנה השואלת את הרשימה שלה ותייגה אותה א' ב' ג' ד' לפי קריטריונים שונים (קבועים, שימושיים, לא קבועים, לא פעילים). אני פעם נהגתי להוסיף את שם הבלוגר לפני שם הבלוג, כדי לעזור לי להתמצא (מאז אני כבר זוכרת, אז לא צריך). ופעם גם מספרתי אותם כדי למיין אותם בסדר מסוים, אח"כ עבר לי הצורך לתת להם סדר משמעותי (ובכלל עכשיו תפוז תומכים במיון בעריכת הרשימה). יש כל מיני שיטות מיון ותיוג, ועכשיו כשתפוז מוסיפים את קוביות התוכן, אפשר יהיה להעשיר את זה. מעניין לשמוע מה אתם חושבים על ניהול ועיצוב רשימת "הבלוגים שלי" שלכם, ואיך אתם עושים את זה, אם בכלל.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא מקדישה לזה יותר מדי

בעבר גם עשיתי כמוך, הוספתי את כינוי הבלוגר לפני שם הבלוג... אבל נטשתי את השיטה הזו כי הכל נראה לי מסורבל ברשימה ההיא, זה תפס הרבה מקום והיא הייתה ארוכה מאוד. הבנתי שבשביל להכניס לשם הרבה בלוגים, כדאי לי פשוט לרשום רק את הכינויים, ככה יצרתי מצב שכל כינוי בשורה אחת ולא ב3 [במקרה הטוב] והרשימה דיי הצטמצמה באורכה. מאז אני חיה איתה בשלום

ע ל ו מ ה

New member
את מזכירה לי שראיתי בלוגים

בהם רשימת הבלוגים גם הכילה ביקורת בלוגים - כלומר "מעולה", "מעניין", וכו'.

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif

נתקלתי גם בבלוגרים כאלו, אני לא מבינה מה הטעם בזה. מיותר לדעתי.

ע ל ו מ ה

New member
המ... מוכרחה להודות

שדווקא נעם לי למצוא אצל e-magine את התיאור "(הבלוג האישי הטוב ביותר שקראתי)" (על הבלוג שמחקתי), או אצל אמצלם את "עלומה - עם אומץ לחשוב, לחשוב אחרת"... עכשיו כשאני חושבת על זה, חבל שזה מוצג רק בבלוגים של אחרים ולא ישירות בבלוג שלי. מה שמתחבר ישירות ל-testimonials המקובלים באתרי קהילות. אולי אנסה לממש testimonials בקובית תוכן חופשית - משהו כמו תגובות על הבלוג כולו, ברשימות שבצד. אולי שווה להוסיף את זה לבלוגים בכלל... (נולדה פה עוד שאלה?)

כמו כל תשובה שלי פה כמעט ../images/Emo3.gif

זה תלוי באיזה בלוג. בעבר נהגתי לכתוב ביקורת קטנה על כל בלוג שהיה לי ברשימת הבלוגים. הבלוג ההוא נמחק.. ובאישי שלי אני פשוט משאיר את שם הבלוג כמו שהוא, מקדימום עושה רווח לפני שם הבלוג אם אני רוצה שהוא יהיה ראשון ברשימה. ב-בלוג אני גם מוסיף למי שייך הבלוג ומה מקומו בצוות. אני חושב שהרשימה היא מעין כרטיס ביקור של טעם הבלוגר, כמו שכבר אמרו פה בעבר (אני חושב שאת אמרת את זה
) ולכן היא דיי חשובה. זה טוב שמעתה יוכלו לשלוט בסדר הרשימה מבלי לקטלג את הפריטים בה כ-א' ב' ג' וכו'..

idodo cohen

New member
אני פשוט מכניס את שם הבלוג.

את רוב הבלוגים אני מוסיף בשיטה של "הוסף לרשימת הבלוגים שלי" כשאני נמצא בבלוג שאני מעוניין להוסיף לרשימה. זה הכול :).

למעלה