איך מניקים בו זמנית במיטה??

shelleyw

New member
איך מניקים בו זמנית במיטה??

יש לי כרית הנקה של מילגה, היא נוחה מאד אבל רק בישיבה על הספה,
אני מניקה את שניהם בתנוחת פוטבול.
אבל מה קורה בלילה? לא נוח להשתמש בכרית במיטה ומה שקורה שאני מניקה את אחד מהם,
והשני מקבל בקבוק ע"י בעלי.

מהי השיטה שלכן??

שילוב של כריות

אני הנקתי במהלך היום רק עם כרית המאמאסיטה לתאומים (על הספה בסלון) עם המילגה ממש לא הסתדרתי היא היתה לי רכה מדיי והרגשתי שהם גולשים בתוכה... בלילה, הייתי הולכת לישון כשהמילגה מונחת מאחוריי בכוננות והמאמאסיטה איפה שהוא על המיטה שלצידי (התאומים ישנים אתנו והצמדנו מיטת תינוק נטולת דופן למיטה לשנו ככה שהכרית הונחה בקצה המיטה שלהם). כשהם התעוררו (גם אם רק אחד מהם) הייתי מתרוממת לישיבה מקיפה את עצמי בממליגה ועליה מניחה את המאמאסיטה כדי שהעסק יגביה את התאומים מספיק. לא מעט לילות גיליתי שאני בעצם ישנה בישיבה... אחר כך התחלתי להניק יותר בשכיבה אבל זה האתים רק כשהנקתי לסרוגין. בהמשך גם זה השתכלל (הם גדלו ) ויכולתי לשכב על הגב ולהניק את שניהם בו זמנית וגם להמשיך לישון נים לא נים.

shelleyw

New member
אוקיי

אז אולי אני אקח כריות רגילות ומעליהן אניח את המילגה כי אין לי מאמסיטה.
אני גם מניקה בשכיבה על הצד כשזה רק אחד מהם, ואני פשוט ישנה כשהוא מחובר אלי לציצי...
אנסה הלילה את שניהם עם כריות ונראה אם מסתדר.

תודה!

הנקה במיטה

הי שלי

מזל טוב, ברוכה הבאה אלינו.

אמא כתבה לך את מה שעלה גם לי בראש.
נסי לשלב עוד כרית , גם בלי המאמאסיטה ותראי איך הולך.

ספרי לנו קצת עליכם ועל הקטנים ואיך הולך.

בהצלחה

ונוס 26

New member
השיטות שלי (אני עוברת התמחות בתחום...)

קודם כל - זה משתנה משבוע לשבוע, כי ככל שהן נעשות יציבות יותר, ויכולת האחיזה שלהן טובה יותר כך גם הזויות והתנוחות נעשות נוחות יותר.
הן בנות חודש וחצי עכשיו וכיום זה כבר די פשוט: אני נשענת על שתי כריות (לפעמים שלוש) מתיישבת בישיבה מזרחית (תודה למייעצות בפורום הזה) ומניחה כל אחת מהבנות בצד אחד, לאורך הבטן, כל יד מחבקת אחת עוזרת להן להתחבר עם המרפק או עם היד השניה, אם היא פנויה, והן גם די מתחברות לבד, אחרי כדקה כשהן מחוברות היטב אני גולשת לשכיבה, לפעמים מרימה ברך (כלומר מקפלת את הרגל), כך שהירך או השוק תומכים באחת מהן, בדרך כלל די מהר הגוף שלי תופס זווית באופן כזה שאחת מהן נמצאת על הצד שלי (כמו שמניקים אחת בשכיבה - מה שתיארת "אני פשוט ישנה כשהוא מחובר עלי לציצי" מוכר לי היטב, כך העברתי קרוב לארבע שנים רצופות של הנקה עם שני הגדולים), והשניה שוכבת עלי.
לפעמים יש כרית באחד הצדדים שלי ואז זו שליד הכרית היא זו שנמצאת על הצד שלי, כשהיא חצי שוכבת חצי נתמכת בכרית.
זה לא תמיד נוח במידה כזו שאפשר לישון טוב, כמו עם אחד, זה משתנה מפעם לפעם. כמעט תמיד תוך חמש דקות אני מתעפצת או נרדמת לגמרי. לפעמים זה כל כך נוח ואני כל כך עייפה שאני מתעוררת אחרי שעה, כששתיהן שוכבות עלי/לצדי מבסוטות לגמרי, לפעמים אני מתעוררת תוך עשרים דקות, הן מסיימות לינוק ואני מחזירה אותן למיטונת . אגב, שלב ההחזרה דרש גם הוא תרגול, בד"כ אני מגלישה למיטה (שלי, כלומר לצד הגוף שלי) את זו שהכי קרובה לשכיבה על הצד, כך שהיא שוכבת על הצד שלה צמודה אלי, ואת השניה מניחה במיטונת, ואז מתפנה לקחת את זו שכבר מתפנקת בלישון צמוד לאמא ומניחה אותה שתתפנק בלישון צמוד לאחותה התאומה.

באופן כללי, די מהר גיליתי שהמאמסיטה רק מקשה עלי, העליתי אותה לאחסון, ואולי בהמשך אשתמש בה.
בהתחלה נעזרתי בהר של כריות - נשענתי על שתיים או שלוש כריות והיו לי כרית אחת מכל צד, לפעמים נזקקתי לתוספת של כרית קטנה או שמיכה מקופלת מתחת לאחת הכריות. זה היה לא פשוט, ויש כאן שרשור שלי עם שאלה דומה לשלך מלפני חודש בערך. העצות שקיבלתי כאן עזרו (דומות לעצות שאת קיבלת), אבל יותר מכל עזרו ניסיונות חוזרים ומגוונים של תנוחות מתנוחות שונות.

מטית

New member
בדיעבד הבנתי שאפשר גם כנשענים אחורה

מן כסא נוח ממש כמעט שכיבה שכזה, וכריות מהצדדים
בזמן אמיתי לא הצלחתי להניק בו"ז במיטה וכל פעם שהתעוררו שניהם התבעסתי כי היתי צריכה לעבור לישיבה
אבל עם הזמן הם התעוררו אחד אחד ואז היה יותר נוח להניק בשכיבה

shelleyw

New member
הלוואי והם יתחילו להתעורר אחד אחד...

כי משום מה ההנקות בלילה גם ממש קצרות- כמה דקות בודדות וזהו
אז אין לי בעיה שהם יתעוררו כל פעם מישהו אחר כמו אצלך.

ונוס 26

New member
אבל יש גם יתרונות להנקת בו"ז

יש לי לילות שהן מסונכרות לגמרי בתחילת הלילה וזה נחמד.
הן נרדמות יחד בעשר, אני ממהרת ללכת לישון יחד איתן, שתיהן מתעוררות אחרי שלוש שעות, אני יחד איתן, מניקה עשרים דקות וחוזרת לישון לעוד שלוש שעות ושוב מניקה את שתיהן. בהמשך הלילה הן כבר לא מסונכרנות ואני כל פעם נרדמת עם אחת מהן, ואז זה עובד ככה:
אפשרות א:
אחת מתעוררת, אני מניקה אותה בשכיבה, תוך שתי דקות שוקעת בשינה, אחרי שעה מתעוררת ומחזירה אותה למיטה, אחרי שעה מתעוררת להניק את השניה, וחוזר חלילה, כלומר אני גם ישנה פחות שעות ברצף וגם ישנה יותר שעות כשמישהי צמודה אלי - בסופו של דבר השינה לבד היא טובה יותר. אבל זו עדיין האפשרות העדיפה ביחס לאפשרות ב...
אפשרות ב:
אחת מתעוררת, אני מניקה אותה בשכיבה, נרדמת ומתעוררת רק כשהשניה מתעוררת, עכשיו אני צריכה להעביר את הראשונה, בתקווה שהיא לא תתעורר. במצב הזה לפעמים זו שנרדמה לידי לא ממש רוצה להפרד ממני, לפעמים רק התנועה שלי לעבר השניה גורמת לה להתעורר למצוא שוב את הציצי ולהחליט שהיא רוצה לינוק, במצב הזה לארגן אותן להנקת בו"ז זה פחות פשוט.

אבל - אני מוצאת את היתרונות שבכל מצב, ובכל מקרה אני בחופשת לידה, וגם כשאני נאלצת להתעורר כל חצי שעה כי לאחת יש כאב בטן (זה מה שהיה הלילה), אני משלימה את השעות במהלך היום.

למעלה