איך מנקים את הרצפה אחרי הסרת שטיח?|

מאגר

New member
ניקוי ריתפה אחרי שטיח מקיר לקיר

ניקוי ריצפה אחרי שטיח מקיר לקיר ניתן לנקות בכמה שיטות הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במסיר דבק או בטינר או להדביק קרמיקה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifניקיון אחרי שטיח

כבר כתבתי לך ואילו הייתה אומר שמדובר במרתף ואילו הייתה אמר מה אתה מתכוון לעשות מהמרף מבלי שצריכים היו לחלוב אותךיכולתה לקבל אינורמציה מלאה יותר אז תכתוב את כל הדברים יחד ואז יגידו לך מה לעשות בצורה החכמה ביותר שאפשר כי אני מכרתי את מוכונת החליבה שלי מזמן

חם חם חם

New member
../images/Emo53.gifכיצד מנקים ריצפה אחרי הסרת

שטיח מקיר לקיר במרתף בגודל 25 מ"ר המשמש בעיקר לפעילות הילדים. המרתף לא מאוורר היטב, כך שצריך חומרים לא רעילים ורצוי שיהיו חסרי ריח. האם יש דבר כזה?

מאגר

New member
../images/Emo91.gifנקוי מרתף

עם מדובר במרתף שאמור לשמש למחקי ילדים הייתי או מרתף אותו בהדבקת קרמיה 40x40 ס"מ או 50x50 ס"מ או מחדש את השטיח מקיר לקיר כל חומר שתשמתש לא יהיה ללא ריח והחומרים הם רעילים הדרך הנוספת שניתן אאולי היא להזמין משהו מחברת ניקוי שיש להם מכונת מיני שלייף למרות שאני לא חושב שהם ירצו לעשות את זה אבל זה שווה בדיקה אבל לדעתי האישית אני הייתי עושה קרמיקה אחת ולתמיד כי בעתיד הילדים ירצו את זה כחדר או כיחידת דיור לכשיתבגרו ואז לא יהיה צורך לעשות שום דבר מלבד לחלק את זה בצורה הנכונה בקיר גבס

vera123

New member
חיבור בקליק יש דבק רק בין הקורות

אך לא על הריצפה אני שאלתי על זה בפורום לא מזמן התגובה שקיבלתי לא הייתה כל כך אוהדת לי זה נראה רעיון לא רע ואני חושבת שאני אעשה העניין: הרבה יצרנים, שיטות תמחור עבודה שונות כך שקשה להשוות בין המוצרים אני אשמח אם תוכל לשתף אותי בממצאיך יום טוב

חם חם חם

New member
ההמלצות שקיבלתי על פרקט למינציה

היו מאנשי המכירות או מחברה שיש לה נסיון רק של שנה בבית חדש עם ילדות בוגרות.(מדובר בחיבור בקליק ועובי הפרקט 8 מ"מ), כדי לתקן/להחליף רצועה צריך להוציא קטע גדול יותר, בד"כ מהקיר. ממה שהבנתי הפרקט הנ"ל טוב לחמש עד שבע שנים, תלוי באיכות הפרקט. לגבי המרתף יש שהמליצו על פרקט למינציה ויש שהמליצו על שטיח מקיר לקיר, חסין אש ולהתיז עליו חומר נגד כתמים.

אילנא

New member
פארקט למינציה

אני ביצאתי בארבעת חדרי הילדים פארקט בהדבקה שמחירו 50 שח למ"ר במקום ה"קליק שמחירו כמעת כפול. הפארקט פראקטי נוח עמיד בחיכוך כיסאות הגלגלים. גם בפארקט קליק להחליף אריח קשה מפני שהפאנלים מודבקים בסיליקון וקשים להסרה. נעים בקיץ לא קר בחורף, שערות הכלב לא נידבקות כמו לשטיח.

למעלה