איך מנקים כבד עוף ?

איך מנקים כבד עוף ?


יש את החלקים הלבנים והירוקים שצריך לחתוך ולהוציא אבל ממש קשה לתפוס אותה הם כל הזמן מחליקים מהיד, ובכלל קשה למצוא שם חתיכת כבד שנראית אחידה ויפה.

יש לכם אולי טיפים בנושא ? אולי איזה סרטון ביוטיוב? (מצאתי רק ניקוי של כבד בקר, שזה לא ממש עוזר)
 

Maldini Girl

New member
אני מבינה שהם חלקלקים

אבל בסופו של יום משתמשת בסכין חדה (ולא משוננת) ופשוט מורידה. כן, קצת חלקלק, אבל לא מכירה איזו שיטת קסם בעניין.
&nbsp
בנוגע לכבד שאתה מוצא- זה מאד תלוי איפה קונים, כמה השקיעו בניקיון של הכבד לפני שארזו לך אותו. יש פעמים שאני מוצאת כבד מצוין ובסה"כ די נקי ויפה. בנוגע לאחידות- לא ממש הבנתי מה הכוונה.
היום למשל הכנתי פטה כבד, מכבד שנקנה עבורי (כלומר, לא אני ראיתי ובחרתי) לליל הסדר. הכבד עצמו היה די נקי משומנים ומרה, אבל בקטע מאד מוזר היה מלא ב-ובכן, לבבות עוף.
מתוך 1.5 ק"ג כבד עוף נותרו לי כ1.100 ק"ג אחרי שהוצאתי את כל הלבבות.
 
קונה פעמיים בשנה לרה"ש ופסח במרינדו. תמיד נקי.

אם במקרה בכל זאת יש גידים, שומנים (מרה עוד לא מצאתי אף פעם), אני גוזרת במספריים. הכי קל והכי פשוט.
 
למעלה