איך מנקים נרגילה

GUNMAN 07

New member
איך מנקים נרגילה

נרגילה גדולה יחסית שעמדה בגינה בערך שנתיים בשמש ובמים , נראית בסדר גמור , כל הגויות במקום אין חורים ואין בריחות . איך אני מנקה אותה ככה שילך כל הלכלוך והאבק שהצטבר במשך הזמן וגם שלא ישאר ריח שישפיע על הטעם .

Ncoder

New member
לא מומחה לנרגילות אבל אני הייתי...

משתמש באקדח עם לחץ אוויר ומרסס בכל חור ובמקביל שופך מים בפנים... בשיטה הזאת בטח ייצא הרבה ג'יפא . בסוף המים ייצאו צלולים ואז הייתי ממשיך לרסס כדי להוציא את כל המים ומשאיר לכמה שעות ייבוש. יש למישהו רעיון יותר טוב?

נראה לי

שהמליצו פה להוסיף מיץ לימון לשטיפה, ואפילו להשרות את זה קצת. זה אמור לעזור גם בניקוי וגם בריח.

JustThomas

New member
לא לכולנו יש אקדח לחץ אוויר,

אבל בהחלט שיטה טובה
לדבר הזה יש מלאאאאא כוח של אוויר!

Mass Hypnosis

New member
אני רואה שאתם לא כל כך בקיאים בחומר

לא להשתמש בלימון + מלח,יכול לגרום להורדת הצבע.הכי טוב זה לרכוש מברשת שמיועדת לנרגילה,להבריש מבפנים בשביל להוריד את כל המצבור המגעיל שם.

JustThomas

New member
איזה צבע בדיוק? ממתי הנרגילה צבועה?

עד כמה שאני יודע יש עליה רק ציפוי מתכתי כזה. כמו על סכו"ם כזה. אלא אם אתה מתכוון לנרגילות עם emblem כזה, (שחכתי איך זה בעברית...) כמו ויניל עם פיתוחים עליו.

JustThomas

New member
נרגילה שעמדה שנתיים בחוץ

קצת מעלה דאגות. תברר שאין חלודה, הגומיות לדעתי כבר הלכו פארש - גומי אחרי כל כך הרבה זמן בשמש מתייבש ומאבד את הגמישות שלו. בקשר לניקוי הנרגילה תוכל לבדוק כאן.

JustThomas

New member
אני חושב שנרגילה שעמדה בחוץ כל כך

הרבה זמן תעלה בעיות, תבדוק שאין חלודה בפנים, אם כן - סיבוך רציני. גם גומי בשמש כל כך הרבה זמן מאבד מהגמישות שלו ומתייבש. בכל מקרה, לנקות אותה - קודם כל תעיף את כל האבק, עם מברשת - או אם לחץ אוויר. (אני מניח שאין לך אקדח לחץ אוויר באזור, אה?) ואחרי זה - יש פה מדריך טוב.

JustThomas

New member
עם נרגילה שעמדה בחוץ כל כך הרבה זמן

תעלה בעיות, תבדוק שאין חלודה בפנים, אם כן - סיבוך רציני. גם גומי בשמש כל כך הרבה זמן מאבד מהגמישות שלו ומתייבש. בכל מקרה, לנקות אותה - קודם כל תעיף את כל האבק, עם מברשת - או אם לחץ אוויר. (אני מניח שאין לך אקדח לחץ אוויר באזור, אה?) ואחרי זה - יש פה מדריך טוב.

JustThomas

New member
WTF?!

משהו לא בסדר באמת עם תפוז!! אני שולח מליון הודעות, אפחד לא נקלטת, (כנ"ל לתגובה הזאתי) ועכשיו פתאום הכל מופיע! או שאני מסטול רצח!

למעלה