נרגילה גדולה יחסית שעמדה בגינה בערך שנתיים בשמש ובמים , נראית בסדר גמור , כל הגויות במקום אין חורים ואין בריחות . איך אני מנקה אותה ככה שילך כל הלכלוך והאבק שהצטבר במשך הזמן וגם שלא ישאר ריח שישפיע על הטעם .
משתמש באקדח עם לחץ אוויר ומרסס בכל חור ובמקביל שופך מים בפנים... בשיטה הזאת בטח ייצא הרבה ג'יפא . בסוף המים ייצאו צלולים ואז הייתי ממשיך לרסס כדי להוציא את כל המים ומשאיר לכמה שעות ייבוש. יש למישהו רעיון יותר טוב?
עד כמה שאני יודע יש עליה רק ציפוי מתכתי כזה. כמו על סכו"ם כזה. אלא אם אתה מתכוון לנרגילות עם emblem כזה, (שחכתי איך זה בעברית...) כמו ויניל עם פיתוחים עליו.
קצת מעלה דאגות. תברר שאין חלודה, הגומיות לדעתי כבר הלכו פארש - גומי אחרי כל כך הרבה זמן בשמש מתייבש ומאבד את הגמישות שלו. בקשר לניקוי הנרגילה תוכל לבדוק כאן.
הרבה זמן תעלה בעיות, תבדוק שאין חלודה בפנים, אם כן - סיבוך רציני. גם גומי בשמש כל כך הרבה זמן מאבד מהגמישות שלו ומתייבש. בכל מקרה, לנקות אותה - קודם כל תעיף את כל האבק, עם מברשת - או אם לחץ אוויר. (אני מניח שאין לך אקדח לחץ אוויר באזור, אה?) ואחרי זה - יש פה מדריך טוב.
תעלה בעיות, תבדוק שאין חלודה בפנים, אם כן - סיבוך רציני. גם גומי בשמש כל כך הרבה זמן מאבד מהגמישות שלו ומתייבש. בכל מקרה, לנקות אותה - קודם כל תעיף את כל האבק, עם מברשת - או אם לחץ אוויר. (אני מניח שאין לך אקדח לחץ אוויר באזור, אה?) ואחרי זה - יש פה מדריך טוב.