היי...
- השריפה צריכה להעשות כמו שצריך, שלא ישארו שאריות שיער ולשרוף גם את העור..
- מגרדים בעזרת סכין, לא בחיתוך אלא בגירוד את כל שכבה החיצונית כולל העור השרוף עד שרואים את מעט הבשר שצמוד לעצם.
- לשטוף היטב ולהכניס לקערה, להוסיף מים קרים מאד עד כיסוי.
- להעביר למקרר ללילה, השרייה במים קרים מוציאה את כל שארית הדם והעצם תהיה בהירה בבישול.
- לשטוף שוב היטב ולהכניס לסיר עם מים ולהביא לרתיחה, לבשל חצי שעה ולשפוך את הנוזלים, לשטוף שוב את העצמות.
- בישול רגיל, 3-4 שעות או קצר יותר בסיר לחץ.
זאת הדרך, אין קיצורים, זה מיועד בעיקר להכנת רגל קרושה או מרק רגל
טוב.
לחמין או תבשיל אחר לקנות עצמות מח נקיות לחלוטין.