אחרי הרבה שנים טבעי ונורמלי לדעתי שזה קורה.ואם מישהו יאמר לך אחרת אז סלח לי הוא סתם.....איך מסבירים לאישה שזה נגמר (רגשית, קוגניטיבית, אין משיכה).
אחרי הרבה שנים של הרגשה של דחייה ואכזבה ושבירה (הכל קשור ליחסי מין). כבר לא משנה מי צודק ומי לא אבל, החשק הוא אפסי (ממש אפסי)
תנסו להכניס עוד אישה למיטה. במידה ושניכם מסכימים לזה כמובן.איך מסבירים לאישה שזה נגמר (רגשית, קוגניטיבית, אין משיכה).
אחרי הרבה שנים של הרגשה של דחייה ואכזבה ושבירה (הכל קשור ליחסי מין). כבר לא משנה מי צודק ומי לא אבל, החשק הוא אפסי (ממש אפסי)
לא גט - לא עכשיו ולא בעתיד.
זה הרבה מעבר "אני כועס עליך ואנחנו ברוגז"
"זה אומר אני רוצה אחרות?" -לא אבל אולי כן בעתיד הרחוק.
זה יותר בכיוון לחיות ללא שום ציפיות (אינטימיות ותשוקה) וכך לחיות ללא עוד אכזבות קשות! זה קשה אבל עדיף.
בין השאר, מעוניין בהבנה יותר עמוקה למה זה קרה ומה אחריות כל צד וכמה זה קשור באישיות של כל צד (כמה יש שלום עם העולם הפנימי, כמה שליטה יש, מה "הסוד" ....)
למען הבנה מה חלקי בכל הסיפור, אולי הבנה זו תעזור בניהול החיים בעתיד. הסיפור רובו קשור לציפיות של אינטימיות ותשוקה, דברים ש "מדליקים" את הגבר הם עבורה לא נוחים "וילדותיים"! - דברים פשוטים כמו איזה שמלה ללבוש, הודעות בואטסאפ, ....
מורכב מאוד.
הבנתי (אולי הסובייקטיבית) למה שקרה היא:
פנטזיות של הבעל שלא מובנות\מקובלות מצד האישה. ההרגשה היא פער בין האני לבין האחר, מה שהוביל להרגשה של "בושה" באשר לפנטזיות (פנטזיות בסיסיות לדעתי - ברובן!) אחת הפתרונות הוא "לוותר" על הפנטזיות - אבל זה פירושו שזה נגמר (אין חשק, אין משיכה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.