איך מסדרים שהתוכנה 'פאלם דסקטופ'

איך מסדרים שהתוכנה 'פאלם דסקטופ'

תסתנכרן עם שני פלמים שונים אבל תסדר אצל שניהם בדיוק אותו לוח זמנים? לי ולאישתי יש שני פאלמים (Z22) יש לנו ישומים שונים עליהם אבל אנחנו צריכים שנינו להחזיק את לוח הזמנים של כל המשפחה. כשאישתי מוסיפה אירוע ללוח הזמנים ומסנכרנת עם המחשב, אני רוצה שהאירוע הזה יופיע בלוח הזמנים של כל המשפחה על המחשב ואחר כך כשאני מסנכרן, שהאירוע יגיע לפאלם שלי. כשהשתמשנו באווטלוק, היה לוח זמנים אחד לכל המשפחה עם שלושה עותקים: אחד באווטלוק, אחד בפאלם שני ואחד בפאלם של אישתי. כשהוכנס אירוע חדש לאחד המכשירים, הוא עבר בסינכרון לשניים האחרים. כעת האווטלוק יצא מכלל פעולה סופית והפאלם דסקטופ לא מספק את הסחורה. הוא שומר על הכל נפרד. גירסת הפאלם דסקטופ היא 4.2

Ariyeh1

New member
Palm Desktop מחזיק מסד נתונים נפרד

לכל משתמש ואין בינהם קשר. מאחר ולכל אחד מכם יש תוכנות שונות על המכשיר שלו לא ניתן לסנכרן את שניהם עם אותו שם משתמש ולכן עליכם להשתמש בתוכנה צד ג' (Outlook) אליה ניתן לסנכרן שני מכשירים בעלי שם משתמש שונה אבל עם אותו מסד נתונים. דרך עקיפה ועקומה להעביר נתונים בין משתמשים ב-Palm Desktop היא לבצע Export\Import לאחר כל סנכרון ולהעביר בצורה כזו את הנתונים ממשתמש למשתמש. כמו שאמרתי זוהי דרך עקומה ולא הייתי ממליץ עליה. לא ברור (כי לא ציינת) מה קרה ל-Outlook אבל אולי כדאי לנסות ולהתקין אותו מחדש ובצורה כזו לפתור את הבעיה. אגב גרסה 4.2 של Palm Desktop נמחקה מהאתר ואינה קיימת יותר וכדאי אולי לעבור לגרסה העדכנית 4.1.4

dgfra

New member
העתקת קובצי הארועים.

בספריית הפאלם, ישנה ספריה לכל USER. היוזר שעדכן אחרון, צריך להעתיק את הקבצים של הפגישות שלו, על הקבצים של המשתמש השני, ואז שהשני יסנכן. לפני ניסוי בצע גיבוי לספריה אחרת. אני מקווה שעזרתי, בהצלחה

למעלה