איך מסירים משחשת דיפרוסאליק מהשיער

ארתור01

New member
איך מסירים משחשת דיפרוסאליק מהשיער

יש קשקש עבה בשורשי השיער, הרופא נתן לי משחת דיפרוסאליק והורה לי למרוח את המשחה על הקשקש למשך 8 שעות . איך מסירים את המשחה ,ניסיתי 2 שמפויים שונים, סבון נוזלי ועדיין יש משחה מעצבנת. יש למישהו רעיון או ניסיון עם המשחה?

חג שמח ושבת שלום../images/Emo24.gif

כל אינדיני ישמח לקרקף אותך. תנסה לחפוף ולהשאיר את השמפו כחצי שעה אח"כ לחפוף שוב. יש דיפרוסליק בנוזל הוא יותר נוח ויורד בקלות, רק לתשומת ליבך , בדיפרוסליק יש סטרואידים.

חג שמח../images/Emo24.gif

רופאים אינם אלוהים גם לא הסגנים שלו למרות שיש חלק מהם שחושב כך. הדתיים אומרים שאין להם על מי לסמוך אלה על אלוהים שבשמיים, אני אומר אין לי על מי לסמוך , רק על עצמי. כשהולכים לרופא לא לפחד לשאול שאלות ולא להתבייש לדרוש תשובות, רופא שאינו מספק את התשובות ניתן להיתלונן אליו ולהחליפו. כשנותנים לך תרופה תשאל מה התרופה, איזה תופעות לוואי יש לה והאם ישנם עוד מוצרים דומים או תחליפיים. האם זו תרופה מקורית או גנרית? הגיע הזמן להיות צרכנים ולא צרחנים.

זהב 21

New member
תשובה

שומן מוציא שומן. כדי לנקות מהשיער כל משחה שומנית - להרטיב את השיער, לשים קצת שמן תינוקות מעורבב עם שמפו - ולשפשף והמשחה תיעלם. אח"כ לחפוף רגיל עם שמפו בלבד. לא שמעתי ששמים דיפרוסאליק בשיער...עדיף דייבונקס לקרקפת - נוזלי, לא מלכלך את השיער ולא שמנוני.

קרה לי פעם עם דייבובט

אין מה לעשות המשחה נשארת כמה ימים ויורדת עם החפיפות... פשוט לא למרוח יותר מזחה וזלינית על השיער.. תנסה לחפוף על סינטבון או סבון כלים זה יעזור לשומניות להתפוגג..

למעלה