איך מסירים נקודה אדומה (נבוס)?

aloni99

New member
איך מסירים נקודה אדומה (נבוס)?

שלום, קיבלתי מרופא המשפחה שלי הפניה להסרת נבוס בחזה (נקודה אדומה בולטת) ע"י כירורג פלסטי. זה נעשה לבקשתי מסיבות אסטטיות. איך זה נעשה? האם הוא יוריד את זה כשאגיע או יבקש ממני להגיע שוב? כמה זמן כל הסיפור? תודה מראש...

שומה - נקודת חן

שלום לך, הסרת הנקודה מתבעצת בהרדמה מקומית, כריתת הנקודה ותפרים. כאשר פונים לפלסטיקאי בקופת חולים בדרך כלל הניתוח לא מתבצע באותו מועד, וישנו סיכוי גבוה לכך שהפלסטיקאי יסרב לבצע את הניתוח מאחר ומדובר בפרוצדורה אסתטית שהקופה אינה מממנת. כאשר פונים למרפאה פרטית של כירורג פלסטי, הכריתה מתבצעת באותה פגישה. בהצלחה.

aloni99

New member
אני בכללית מושלם

ודברי הרופא שהפנה אותי היו (פחות או יותר): אני שולח אותך לד"ר XXX, הוא מצויין, עובד גם בפרטי אך כאן הוא יעשה את זה בחינם. בהפניה לא כתוב מה הסיבה להסרה, רק שאני מבקש להסירו. לקח לי 3 חודשים לקבל תור אליו, יש סיכוי שהוא לא יעשה את זה בפגישה הראשונה? תובה רבה על העזרה!

dean4

New member
אני לא מבין למה אתם מעודדים לכרות

הורדתי באופן כירוגי 4 נקודות חן בגלל האסתטיקה ולא משום סיבה אחרת וכיום יש לי צלקות שהרבה יותר מכוערות מהנקודות חן עצמן. מדוע אתם מעודדים אנשים לכרות את הנקודות חן במקום להקפיא אותם?

שומה - נקודת חן

1. אינני יודע לענות על השאלה בהאם הרופא יטפל בך בטיפול הראשון. זוהי החלטה של הרופא המטפל. 2. אף אחר לא מעודד כריתת שומות, אלא עונים על שאלות הגולשים.

למעלה