איך מסירים תוכנת ריגול ???????

רונה9

New member
איך מסירים תוכנת ריגול ??????? ../images/Emo46.gif

שלום כבר זמן מה יש לי בMSCONFIG קובץ בשם "timesink.exe" לא ממש הבנתי מה זה עד שהיום קראתי שזאת תוכנת ריגול . שמעתי על התוכנה AD-AWARE להסרת קבצי ריגול כאלו אבל אני דיי חוששת שאולי זה יעשה נזק למערכת .... איך אפשר להעיף את הצרה הזאת לחלוטין ????? אולי דרך הרג´סטרי ? נ.ב יש תיקיה של התוכנת ריגול הזאת ב"program files" בשם "timesink" ובתוכו ישום שפועל תחת דוס . אני ניטרלתי את הסימון בMSCONIFG אבל משום מה הוא פשוט חזר לפעילות ....

רונה9

New member
והנה צילום מסך של הרג´סטרי

שימו לב שהקובץ כתוב בכחול , האם זה קובץ קריטי של המערכת ????? אם אני אמחוק אותו המערכת עלולה לקרוס ???? מה עושים ?

אליק18

New member
תוכנת ADAWARE

התקנתי את AdAware לפני כחודשים והיא ניקתה לי את כל ה- spyware כולל את הקובץ שציינת. לדעתי אין חשש להשתמש בה.

ofda

New member
והרי לך ההסבר המלא כיצד

להוריד את הזבלנים האלה! בקישור המצ"ב אפשר למצוא את כל החצופים האחרים שמתלבשים על המחשב ללא הסכמתך וידיעתך! אגב, _לעולם_לעולם_לעולם_ לא הייתי מוחק משהו מהרג´סיטרי בלי לדעת בוודאות על מה מדובר, וגם אז - רק לאחר ביצוע גיבוי (חלקי או מלא)! בהצלחה, אופיר Microsoft Certified Professional http://ofir.tayind.com/dw

רונה9

New member
אוי אבל איך מסירים את הדבר הזה ../images/Emo7.gif

במאמר שאופיר נתן לא הבנתי כיצד אפשר להסיר נכנסתי להיסטריה , ראיתי שכתוב ההסרה קשה וכ"ו... אם מישהו מוכן לכתוב לי את הפעולות שלב אחרי שלב אודה לו מאוד !!!!!!! והתאריך בו התוכנה נמצאת אצלי במחשב זה מ5.2000 תראו כמה זמן כבר.... ורק היום גיליתי במה מדובר אין אמונה ברשת ובהורדת קבצים היום...

ofda

New member
לא להילחץ, רונה, זה לא וירוס, אז

זאת הידיעה המשמחת.... אולי תקראי את המאמר הזה (http://www.cexx.org/tsadkill.htm) להוראות מדוייקות, אבל בקצרה: - הקישי Cont_Alt_Del - סיימי משימה לכולירות (TSADBOT) - עברי לספריית Windows - מחקי את הקבצים הבאים: - tsad.dll - FlexActv.dll - pdll.dll - don2VB.dll (אם נמצא) - אם חלק לא מצליח למחוק, צריך לעבור למצב דוס ולנסות דרך שם - הפעילי את הרג´יטרי אדיטור, ומחקי (בזהירות):
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/TimeSink HKEY_CURRENT_USER/Software/TimeSink any Conducent entries (incl. TSADBOT) from HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/CurrentVersion/Run anything in HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Shareddlls containing: FlexAct, tsad.dll, vcpdll.dll, tsadbot.exe, Addon2VB.dll * Registry keys containing "Conducent" or "TSADBOT" may be installed by specific software, you can remove these at your discretion.​
זהו, בערך... בהצלחה! אופיר

רונה9

New member
אופיר תודה , העפתי את המטרד הזה ../images/Emo66.gif

רק חבל שגיליתי אותו מאוחר ...... העיקר שהוא נמחק מהמחשב סוף סוף . ותיזהרו מרגלים אחריכם .

למעלה