תודה רבה לכולכם,
אתם צודקים. ראשית האייפק שלי מסתנכרן בלי שום בעיה עם האאוטלוק, דרך כבל או בבלוטות'. זה לא עניין של חומרה אלא של תוכנה. שנית כל התוכנות במחיר מלא שבדקתי - 6 במספר לא עובדות עם עברית. היו כל מיני תופעות החל מתקיעת המחשב עובר במחיקת כל המידע בעברית, המשך בקוביות סימני שאלה וכיו"ב. כמובן שהכנתי מבעוד מועד גיבוי מעבר לאייפק על דיסק צרוב כך שלא היתה לי בעיה עם הניסיונות ושחזורים. אין שום תוכנה בשוק כיום שמסוגלת לעשות את זה והחברות המוכרות פתרונות אמרו שהכי מוקדם יהיה פתרון ברביע השני של 2011. אני לא מוכנה שהמידע שלי יהיה באינטרנט. אמנם ניתן לפרוץ גם למחשב שלי או לשרת שלי בארה"ב, אבל זה יהיה יותר מסובך ויותר פלילי מאשר לפרוץ את הקונטקטס שלי ברשת. מעבר לכך אין לי שום אינטרס בטכנולוגיית פוש כי אני ממילא גולשת חופשי דרך האייפק ויש לו פוש מהאינטרנט ישירות. חוץ מזה היתה לי בעיה במענה לשיחות. המכשיר סרב לענות למחצית מהשיחות שלי- למרות שגלגלתי את המסך כראוי. אין לי בעיה עם מסך מגע - האייפק שלי ממשש אותי נפלא אפילו בלי סטיילוס. היתה לי גם בעיה עם המצלמה. בסופו של דבר נסחבתי שבוע עם 3 מכשירים - אייפק בשביל יומן ואנשי קשר, נוקיה משנת טרפופו כדי לענות על שיחות שהמיילסטון מפספס (כי הסיםפ שנותר לי באייפק היה מנותק - מותר רק 2 פעילים על אותו קו) ועם המיילסטון הצלחתי רק לעשות SMS. וכמובן תוכנות מעניינות יפות וחסרות שימוש לחלוטין כמו מצפן, פנס וכיוב'. לפיכך היום ביטלתי את העסקה החזרתי את המכשיר והיתה לי כזו הקלה שאתם לא מדמיינים. החזרתי את הסים לאייפק, ובא לציון גואל. אני חושבת שיש לו בהחלט יתרונות אדירים על פני האייפון - אותו בכלל לא שקלתי לרכוש, אבל יש לו גם המון חסרונות והשניים העיקריים הם חוסר בשלות של המכשיר והטכנולוגיה, והשני הוא אותו חיסרון שיש לאפל - חוסר גמישות של החברה בהבנה בסיסית שיש להתאים את המוצר ללקוחות ולא לכפות על הלקוח. אני אמתין עם שדרוג נוסף . ישחקו הנערים לפנינו, הטכנולוגיה תבשיל, גוגל יתבגרו ואולי יהיה משהו חדש טוב יותר. לפעמים התחרות גורמת לחברות לצאת עם דברים מלאי באגים או לפני שהם הבינו בכלל את השוק ובלבד לצאת עם משהו חדש ונוצץ. שוב תודה לכולכם, אני חשבתי שאין שום סיבה להתפשר על משהו שאינו מספיק טוב. אני בגישה שתמורת 3000 ש"ח מגיע לי משהו מושלם וטוב כמו שהיה האייפק בשעתו (אפילו שקניתי במחיר הזה שניים בארה"ב ועלה לי עוד 200 ש"ח לגייר אותם). חלונות מובייל היא פלטפורמה טובה מאד, שימושית מא דומאד נוחה למשתמש העסקי שבאמת צריך מכשיר לשירותי משרד ולא למשחקים. גם עם האייפק המתנתי עד שהוא היה שנה בשוק ובדקתי היטב עם משתמשים מה יש לו ומה אין לו וידעתי בדיוק מה אני רוכשת. אגב השאלה ששאל אותי מישהו בררתי היטב בסלקום לפני הרכישה קיבלתי מידע מוטעה שאין כל בעיה. שאלתי מפורשות האם יש סנכרון בלי אסצ'יינג ונעניתי שכן ע"י הסוכן. הם פשוט לא יודעים מהחיים שלהם. הם מוכנים למכור את אמא שלהם בשביל לעשות עוד עמלה.