איך מספרים להורים?

manner

New member
איך מספרים להורים?

היי, ההורים שלי לא יודעים שאני טרנסקסואל ואף לא שאני אוהב בנות. אני מחפש הצעות לדבר הכי עדין שאפשר להגיד כדי שלא יפגעו (יש להם מספיק צרות גם בלי זה). או שבאמת כדאי לחכות עם זה למצב רגוע מבחינתם? גם למצב הנוכחי אגב יש חסרונות - אני כועס מבפנים על כל התייחסות כלפיי במגדר הלא נכון, מגיב בצורות משונות (מבחינתם) וזה מערער את היחסים ביני ובינם. מאז שנושא המגדר התעורר בחיי התרחקתי מאד מההורים... אני אשמח לשמוע עצות מבעלי נסיון.

גיי

New member
אני עברתי ועדיין עובר את ...

מה שאתה מרגיש, קודם כל אל תפחד דבר שני זה לגיטימי שאתה תחשוש מהתגובות שלהם , מדחייה וכו´, עדיך לספר לאט לאט זאת אומרת אם יש לך אחים אז ספר להם אבל כל אחד בזמנו הוא זאת אומרת טפטף מידע לאט לאט לא הכל להנחית בבום , אני יודע שאני סיפרתי כך לאחים שלי וסיפרתי לאמא שלי היא לקחה את זה מאוד קשה אבל זה שוב לגיטימי זה רגש של אמא ומחשבות אחרות , אבל אם הזמן היא תקבל את זה למרות שעכשיו קשה כי בכל זאת אתה תשאר הבן שלה כי אמא יש רק אחת , ואני עד שאני יעבור דירה אז אני סובל מהיחס המר שאני מקבל בגלל המגדר הזהות שלי , אבל הכי חשוב שתעשה מה שנוח לך ומה שטוב לך ותרגיש בטוח אתה יכול להצטרך לפורום זהות מינית וטרנסקסואל באתר שאני אביא לך תכף ויש שם חבר´ה נהדרים ויוכלו לייעץ ולעזור לך כמה שאפשר תחזיק מעמד זה לא קל גם השלב של הסיפור אבל אם אוהבים אותך יצטרכו לקבל את זה בסופו של דבר, חשוב שלא תתייאש ותהיה חזק אני אומר לך מנסיון עברתי את זה אצלי כולם יודעים והם יקבלו את זה לאט לאט אין מה לעשות אז תוכל לכתוב לי אפילו לאיימל ואני אשוחח איתך [email protected] והאתר שאמרתי לך הוא http://www.forumsrus.up.co.il/ ואני יוסי דרך אגב ויש את נורה שהיא נותנת עצות מעולות

למעלה