איך מסתדרים ממשכורת של 10,000 ל 5

nissim13

New member
איך מסתדרים ממשכורת של 10,000 ל 5

אנו משפחה עם 3 ילדים , 10 , 8 ,2 חיים ממשכורת של 10,000 שח עם משכנתא גבוה של 6000 בקיזוז שכירות 1500 כך שבנטו זה 4500 והוצ' שלא נגמרות מה עושים???????????????

rikrik

New member
בדוק אפשרות למיחזור משכנתא - פרטים:

נסה לבדוק כדאיות מיחזור המשכנתא, מצורף לינק.

YULI9

New member
זה בלתי אפשרי

אתם מנסים לחיות מ5500 שח לחודש. איך שלא תצתמצמו לא ניתן להסתדר בסכום כזה, לדעתי גם אם תפרסו את המשכנתא זה לא יספיק. אני רואה שתי אפשרויות: 1 לעשות כל מאמץ להגדיל את ההכנסות. 2 למהר ולמכור את הדירה ואו לעבור לשכירות או לקנות דירה זולה יותר שהחזר המשכנתא לא יעלה על 2000 שח.

ליישם לפחות חלק מ...

למכור את הדירה (בהנחה שהחוב לבנק פחות משוויה) לצמצם ב: טלפונים,קניות בסופר,חוגים,חסכונות,בגדים,בילויים,חשמל,אירוח חברים ומשפחה,קניות לא נחוצות,טיולים,לקחת הלוואה אם אפשרי לחיסול האוברדרפט (זה תמיד זול יותר מהריבית על המינוס)ללכת ברגל עד כמה שניתן,להשתמש במוצרים זולים על חשבון מותגים,לקנות בשוק,לבטל כבלים/לווין/אינטרנט,לא ללכת לאירועים... ובקיצור להפסיק לחיות והכל בכדי שתחזרו לחיות כאשר המצב יאפשר זאת(בתקווה שזה יגיע מהר) חשוב מאוד לדעתי לפחות לשנה הקרובה לנסות להתארגן על עבודה נוספת בשעות הערב כמו חלוקת עיתונים,שטיפת חדרי מדרגות ובקיצור כל עבודה שתכבד את הרוצה להתפרנס בכבוד. העיקר לא להוריד ראש ולהגיד אני לא יכול/ה תעזרו לי. אפשר לצאת מזה אם רק מחליטים ומנסים. שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי שם,והיום אני כבר לא.

למעלה