איך מסתדר הסוד עם רון ארד?

simon780

New member
איך מסתדר הסוד עם רון ארד?

הוא לא משתמש בסוד? מהתשבות שלכם אני יוכיח לכם שהסוד הוא אך ורק לפנימיות האדם ולא מעבר לכך.

simon780

New member
מה הקשר? ומה אתה מנסה להוכיח?

עכשיו תגידו לי שרון לא השתמש בסוד פרט פרט, איפה תוצאה הוא בחוץ כיום אם בכלל הוא חי? או ששבויים הסוד לא עוזר להם? מה תירוץ הבא מעניין ?

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתה היחידי פה עם תירוצים והוכחות ששוות ל... מה אתה בא ומנסה להגיד לנו?! הא!? חכם שכמותך... אתה לא אוהב את הנושא שמדברים עליו כאן? אתה לא מתחבר לסוד? אז מה אתה מחפש פה? מצחיק אותי שכל פעם בא מישהו אחר, וכאילו נותן את שאלת השאלות - וזהו - הוכחה שהכל לא עובד! לא מוצא חן בעינייך, אתה לא מתבר לכל זה - עזוב. חבל... אנחנו פה אנשים בוגרים. חלקנו פחות או יותר התנסנו בעניין הזה, ואנחנו לא באים להוכיח שום דבר לאף אחד. כל אחד שנמצא פה,בא מבחירה אישית להיות חלק מההרפתקאה הזאת! ונהנה ממנה =] אתה יכול לחפור עוד ועוד, ואני מבטיח לך שתמצא כאלה דברים לשתף אותנו ו"להוכיח" לנו שהכל "בולשיט" שאתה אפילו לא יכול לתאר לעצמך. אנחנו כמובן תמיד נהיה פה לקרוא

simon780

New member
חחחח לפי התשובה שלך כבר מבינים...

שאתה מחכה לסוד שיצליח ומשום מה זה לא. נכון? חחחחחחח וכמוך כולם פה . כי כל מה שקיבלתם היתם מקבלים גם בלי הסוד. אני בדעה הזאת היתי ואשאר שהסוד משנה פנימיות ולא יותר מזה, עוזר לנפש להיות בריאה וסביבה חמה לא יותר.מה לעשות אלו החיים אנחנו מחפשים כל הזמן משענת . אז כרגע הסוד זה האשלייה שלנו, כאילו זה המשענת ,

SummerSpirit

New member
אממ

זו הדעה שלך והיא מכובדת לדעתי. בפורום הזה נמצאים אנשים שמשתמשים בסוד על בסיס יומי והוא מתממש בחייהם על הצד החיובי, מה שמוכיח שהוא קיים בפנימיות וגם משפיע על הסביבה החיצונית. אני לא מבינה למה צריך לקחת שתי דעות שתומכות בסוד אבל כל אחת בדרכה ולהפוך אותן לויכוח.

kikona126

New member
ואם זאת המשענת?

האם המשענת אינה האור שבחיים? שבעצם מנתב אותנו לכיוון עשייה? כי אם המשענת היתה שלילית, לאיפה היינו מגיעים? ולשאלתך, כמו שתמיד אני אומרת, הסוד הוא עוד כלי בחיים, אבל עלינו לזכור שמול כל הכלים שלנו בחיים יש גם את התהליכים אותם על הנשמה שלנו לעבור בחיים אלו. אחד מהם הוא גם גילוי הסוד, תשאל את מדען חלל, הוא גילה את הסוד ומשם התקדם... בקשר למשפט "כל מה שהייתם מקבלים הייתם מקבלים גם ללא הסוד" אני לא אומרת שלא, בסופו של דבר כל דבר מגיע, אבל פה הייתי רוצה להבהיר משהו... אדם שילך לראיון עבודה, וכל הזמן יגיד לעצמו "לפה לא יקבלו אותי... לפה לא יקבלו אותי" מה בעצם הוא עושה? מאכיל את עצמו בזבל, נכון? ואז איך יהיה הראיון עבודה שלו? בדיוק כמו המשפט שהוא האכיל את עצמו, לא יקבלו אותו, כי הוא היה כל כך בטוח בעצמו, ואז בעצם הוא כבר הכתיב את התוצאה, כי זה השפיע על דרך ההתנהגות שלו בראיון עבודה. אבל אם אותו אדם יגיע לראיון עבודה ויגיד לעצמו "העבודה כבר שלי, התקבלתי!" איך יראה הראיון שלו? עם הרבה ביטחון עצמי. גם זה חלק מהסוד, ואם אני לא טועה זה חלק מהסוד שהרבה אנשים משתמשים בו.

רותי 11

New member
simon780 היקר

הסיפור של רון ארד הוא סיפור של עם ואתה ובטח גם לא אני יודעים למה הוא בחר בתפקיד הזה של סמל. כל נשמה בוחרת מראש את המסלול שלה והוא בחר אותו בצורה הזאת, אם זה נוגד את הסוד ממש לא כי כל הבחירות שאנחנו עושים הן למען מטרה מסויימת. ואגב מה רע בסוד שאני אדאג לנפש שלי לפנימיות שלי הרי זאת המטרה בעצם שלנו כאן, להיות שלמים עם עצמנו ועם מה שאנחנו עושים ואיך שאנחנו חיים, בסופו של דבר זה משפיע על הסביבה, לטובה כמובן.

הי סימון

אין לי מושג מה עלה בוגרלו של רון ארד, אבל אני מעדיף לא לעשות ספקולציות על זה. לנסות להוכיח אם על פי דוגמה זאת או אחרת הסוד עובד, זו לא הדרך הנכונה. לכולנו יש דוגמה אחת מצוינת לזה שהסוד עובד, בנימין זאב הרצל. מן הסתם הוא לא ראה את הסרט, או קרא את הספר, או קרה לזה חוק המשיכה, הוא פשוט רצה ודמיין ועשה כשהיה צריך לעשות. מי שמאמין בסוד אמונה שלמה, מאמין בזה לא בגלל הסרט, או הספר, או סמינר שהוא היה בו. בגלל שהוא שהוא ראה דברים שהוא הצליח למשוך לחיים שלו. אני יודע שאני הצלחתי למשוך המון דברים לחיים שלי, ולמעשה עד היום הצלחתי למשוך כל מה שרציתי. היו גם דברים שלא הצלחתי, אבל מאוד ברור לי שאלה, או דברים שלא רציתי מספיק, או שאני עדיין לא מוכן אליהם, או שלא הייתי מוכן לעשות את מה שנדרש. וזה בסדר, כמו שלא היית נותן גור של כלב, למי שלא יהיה מסוגל לגדל אותו, היקום לא יתן לך דברים שאתה לא יכול להתמודד איתם. (אולי פרט למקרים מסוימים שבהם הדבר יכול ללמד אותך משהו).

ואללה, נכון! הרצל הוא באמת דוגמא קלאסית ../images/Emo45.gif

אני חושב שאפשר לומר בבטחון גמור הסוד עובד, לכל הפחות, בכיוון אחד: דימיון וחזון הם הכרחיים להשגת כל יעד גדול. דברים גדולים לא מושגים במקרה. אז נכון שהגישה הזאת לא *תמיד* מצליחה, אבל לפחות היא נותנת לבן-אדם סיכוי. בלי חזון ברור ובלי אמונה חזקה בהצלחה, פשוט אי-אפשר להשיג שום דבר בעל משמעות.

הי גור, אני מסכים איתך בהכל חוץ מזה

שהגישה הזאת לא תמיד מצליחה. מהניסיון שלי, כל פעם שנראה שחוק המשיכה לא עובד, ישנו איזשהו שיעור שאם האדם יפעל לפיו הוא יתקרב יותר להשיג את מה שהוא רצה למשוך אליו. אני חושב שזה בעיקר מבלבל, כשהיקום מנסה להראות לך שהתוצאה הסופית שאתה מכוון אליה היא לא בדיוק מה שאתה רוצה. אם ניקח למשל תחום של זוגיות. יש המון אנשים שמחפשים זוגיות, ורוצים להיות יותר מושכים, יותר כריזמטים, יותר פופולריים כדי למשוך בני זוג יפים מוצלחים ונחשבים. אבל כדי למצוא בני זוג שמתאימים להם, אנשים קודם כל צריכים להיות עצמם, והם צריכים להתרכז במה שבאמת מתאים להם, ולא במה שהסביבה אומרת שמתאים לכולם.

ידיב

New member
לדעתי ההצלחה תלויה בעיקר ב

לחשוב רק חיובי נטו,שזה לא דבר קל ביום יום,תמיד יש את המשהו הקטן והמרגיז,שקורה לך,ואז זה ממשיך להתגלגל,וגורם לך לפקפק בשיטת הסוד. גם לי אישית מאוד קשה,אבל שיטת הסוד מקילה עליי. לכן אני מנסה כמה שיותר ללמוד לקבל את הכלים הנכונים, והפורום עוזר לי מאוד.

ע ו פ ר ה

New member
היי לכולם

אני חושבת שבפורום יש מקום לכל מני דעות. יש אנשים שהסוד עובד להם יותר ויש שפחות. יש אנשים ששואלים שאלות ולפעמים השאלות מעלות אצלנו בתוכו תהיות כאלו או אחרות. אני אומרת לכולם תודה, כי כל אחד מלמד אותי משהו. כמנהלת הפורום הבקשה היחידה שלי, היא לשמור על תרבות דיבור ולכבד את כולנו עם המחשבות השונות שלנו. שבוע טוב באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
כן, אצלי יש שינוי

אני חיה בשמחה גדולה יותר. אני נוהגת ברכב שרציתי (היה לי רכב אחר). ואני חיה בתודה גדולה ליקום על מה שיש לי. באהבה עופרה

מכיוון שאתה מאמין ביהדות, אענה לך בקושיה:

איך מסתדרת האמונה שלך בקב"ה ובכוחה של תפילה, עם רון ארד? כל תשובה שתיתן, תהיה - אוטומטית - גם תשובה לשאלה שאתה שאלת.

למעלה