איך מסתירים את הספוג בסידור

ronaytal

New member
איך מסתירים את הספוג בסידור

שנמצא כולו בתוך הכלי (כמו בתמונה). האם עובדים על הסידור מחוץ לכלי ורק בסוף מכניסים אותו פנימה?

בועז בר

New member
הסתרת הספוג היא החלק הקל בסידור כזה

ואת יכולה להשתמש במגוון חומרים בעלי אופי וצבע תואמים לסידור: חלוקי נחל, גולות או חרוזים, בדי אורגנזה, יריעות קוקוס, רשתות דקורטיביות, עלי מגנית, ארליה, אספרגוס.... העבודה על הסידור תהיה בד"כ כשהספוג כבר בתוך הכלי, כי חלק מהיופי של יצירה כזו הוא שהפתח של הכלי צר ממנה... יש לי תמונות של סידורים דומים, אבל הם בפילם ואין לי אפשרות לסרוק... מה שיש בתמונות הבאות מראה כמה חומרי כיסוי: יריעת קוקוס

ronaytal

New member
תודה. הסידורים בתמונות מרהיבים ביופים

אני אנסה ומקווה להצליח. בפעם הקודמת שניסיתי להכין סידור שכולו בתוך הכלי הסתבכתי בעיקר משום שלא הצלחתי לכסות את הספוג כמו שרציתי.

בועז בר

New member
תשתמשי ב'סיכות סבתא'...

חוט ברזל קצר מקופל בצורת 'U'. את יכולה לנעוץ אותו לספוג דרך חומר הכיסוי, וזה מחזיק מצוין. אם נשארים חלקים לא מכוסים פה ושם אפשר למלא אותם בחומרים שאת משתמשת בסידור, קבוצת גבעולים חתוכים למשל... כמה עלים קטנים, גיבסנית מצופפת לכדורון... זה דוקא יכול להוסיף ענין. כשעובדים בתוך כלי שמגביל את תנועת או כניסת היד לתוכו צריך לפעמים לאלתר עם אביזרים שבד"כ לא קשורים לעבודה השוטפת, כמו פינצטה גדולה וארוכה, שפיץ פלאייר... וכדו'.

למעלה