איך מעבירים את הזמן בשמירה -

שמש תמש

New member
איך מעבירים את הזמן בשמירה - ../images/Emo53.gif

אני בבית כבר שבוע שלישי, ומתחילה לצאת מדעתי. יש לכן רעיונות או תובנות איך לשמור על שפיות ולא לשקוע במחשבות יותר מדי? איך אתן מעבירות את הזמן?

חח בדיוק באותו מצב ../images/Emo10.gif

היום בבוקר כל בני הבית יצאו לעבודה ורק אני נשארתי בבית משעמםםםםםםםםםםםםםםםם לי ף, מציקה כל שניה לבעלי בטלפון חח הוא משתגע , איזה חשבון טלפון נקבל
טוב נו חפיף אני חושבת לקנות סריית ספרים ולהתחיל לקרוא לא יודעת איך עוד אפשר להעביר את הזמן שאת לבד ואת מוגבלת בתנועות , זה לא שאת בבית ואת יכולה לעשות מה שאת רוצה מקווה שהכל יעבור בשלום למה את בשמירה:?

שמש תמש

New member
חצי נחמה..

התקצרות של צוואר הרחם, שבוע 29. סיימתי את הספריה שבבית, בעלי הבטיח שהוא ילך לרשום אותי לספריה עירונית, אבל מסכן אין לו זמן לנשום גם ככה. זה מטריף את הדעת.

אני בגלל לחץ דם וכל המסביב

או אז צריך לשמור חזק מזלך שאת בבית ולא בבית חולים תודה לאל על כך חחח עדיף שייקנה לך את כל הספרים אם אין לו זמן אז איפה יהיה לו זמן להביא לך את הספרים?? ללפחות יש לצידך בעל תומך ומבין שעוזר המשך הריון קל אה תראי סרטים או שגם את זה ראית הכל??

בהחלט לא פשוט

את צריכה להיות בשכיבה מוחלטת או לא? אני קראתי המון. אפשר כמובן גם לראות טלויזיה. יש לי חברות שסידרו אלבומים ועשו פזלי ענק. אם את אוהבת סודוקו/ תשבצים, זו גם הזדמנות טובה.

אוי, דווקא הייתה לי פעם רשימה

ואני לא יודעת מה עשיתי איתה... אני אנסה לשחזר:
רשימת העיסוקים לבנות בשמירה מוחלטת
1. להשיג לפטופ ולגלוש באינטרנט מהמיטה. 2. לכתוב יומן, זכרונות או מכתבים לתינוק/ת. 3. להביא לחדר מערכת וערימת דיסקים ולהתעמק במוזיקה שאוהבים. 4. להתכתב עם אנשים ברחבי העולם. 5. לחדש קשרים עם חברים ותיקים באמצעות הטלפון והרשת. 6. לסדר אלבומי תמונות ואחרים (אוסף המתכונים, למשל...) 7. לקרוא, לקרוא ועוד לקרוא (לשלוח את הבעל לספריה או לסטימצקי, לבקש מחברים שישאילו לך) 8. להזמין אלייך חברים טובים שיכולים מדי פעם לשבת איתך בחדר ולקשקש ולהסיח את דעתך. 9. לראות סרטים מצחיקים ו/או רומנטיים. זהו, זה מה שאני זוכרת כרגע... תודו שיש איפה להתחיל
העיקר שיהיה
!
עתליה

אני אתמול התחלתי

התיכנונים:מנוי לספריה,שינה... לדבר בטלפון עם כל מי שהזנחנו בזמן האחרון.

סאלי33

New member
גם אני באותה סירה (מיטה).... ../images/Emo4.gif

שבוע 21 בשמירה מלאה כבר שבועיים שלמים ויש ועוד הרבה לפני.... בעזרת השם לפחות עוד 11 שבועות. אני בינתיים עובדת כל בוקר מהמחשב הנייד עד הצהריים ואח"כ הרבה קריאה, וקצת סרטים טלוויזיה וחברות..בינתיים מחזיקה מעמד ומשתדלת כל הזמן לזכור את המטרה.... חוץ מזה התחלתי ללמוד ספרדית עם מורה פרטי שבא פעמיים בשבוע ואני מתכננת גם להתחיל ללמוד היסטוריה של עם ישראל (הזמנתי ספרים שצריכים להגיע)....

כל האחרים: אבא, סבתא, דודה

ואם צריך אז עזרה בתשלום. (ואצלי היו כמה חברות שהיו אחראיות במיוחד על קיפול הכביסה, וכאשר אני מקפלת כביסה אני ממש מתגעגעת לימים של השמירה
)

שמש תמש

New member
רווחה/בט"ל??

הם משתתפים בכאלה הוצאות?? על בסיס מה? זה חדש לי. בהחלט אשמח אם הם יעזרו לשלם על המנקה..........

תשובה

בגלל שבעלי נפגע טרור 100% נכות ולא יכול לעשות עבודות בית/שמירה על ילד קטן. אז הם אמורים לעזור לנו כי אין מי שיחליף אותי. תאמיני לי הייתי מעדיפה שהוא היה יכול לעשות את זה מאשר להעזר ברווחה. יכול להיות שגם ב"מקרים רגילים" שהבעל עובד תהיה עזרה מועטה ברווחה,אבל תלוי ברווחה.אני לא יודעת להגיד לך.

למעלה