איך מעבירים מסמכים ממחשב לטאבלט ללא רשת

im here7

New member
איך מעבירים מסמכים ממחשב לטאבלט ללא רשת

אני מעונין להעביר מסמכים ממחשב לטאבלט לעריכה בדרך,
אך לא דרך שומדבר שקשור לוייפי או רשת, מעניני סיווג של המסמכים.

איזה כבל מעביר בינם?
ואיך מתקינים אופיס, או מהי תוכנה חינמית ( אם יש) שיכולה לערוך מסמכי וורד בטאבלט? ממש כאילו אני עובד מהמחשב בבית.
רק מעתיק את אותה עבודה לטאבלט לעבוד בדרכים. זו המטרה

אני מחפש משהו שקטן יותר מלפטופ הוא כבד לי . לכן חשבתי על טאבלט.
כמו כן- לטאבלט 7 או 8 אינץ המיועד, כמה זמן מחזיקה בטריה בעריכת מסמכים בלבד?, ללא גלישה הכוונה ולא מוזיקה או צפיה בסרטון.
אפשר ךהחזיק טאבלט ללא רשת בכלל אם זה רק לעריכת מסכים? כלומר לא צריך וויפיי או כרטיס רשת בכלל? יש טאבחט שמגיע עם תוכנה כלשהי מותקנת כבר שניתן לערוך בה מסמך וורד? (כך שיחסוך לי להתקין בה תוכנה כלשהי מלכתחילה). לא NOTES, משהו שעורך ממש וורד .
נא עזרתכם , אם למישהו יצא לערוך כך, או מידע כללי. תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
1.5 קילו זה כבד?

&nbsp
אתחיל מזה שטבלאט לעריכת מסמכים ממש לא נוח לא יעיל..לעבודה. אין מקלדת עכבר וגודל המסך ממש קטן. ניתן כן להעביר קבצים עם כבל פשוט כמו של פון נייד. כמו כן למיטב ידיעתי כן צריך חיבור לרשת. כי זה אופיס 365 לטבלאט או נייד.
&nbsp
במחשב שאני מציע זה מחשב לכל דבר ועיניין. קילו וחצי מקלדת עבר כל הווינדוס הרגיל.ניתן לרכוש חבילת אופיס בלתי תלויה ברשת..דיסק און קיי מעביר את המידע מהר וקל .
&nbsp
למפרט הדגם
https://ksp.co.il/?uin=76587&select=.268..271..213..2639.&txt_search=
&nbsp
תחשוב על זה .
&nbsp
טבלאט טוב יעלה חצי המשקל קל...פחות נוח פחות מעודכן באנדרואיד ..לא שימושי כמחשב .כללית..לדעתי גם לא חזק מספיק לעבוד יעיל על אופיס...ומסך קטן פחות נוח בהרבה
&nbsp
להמחשה של משהו טוב יחסית
https://ksp.co.il/?uin=66000&select=.1045..270..137.&txt_search=
&nbsp
אישית אני הולך על המחשב בנייד ללא ספק.

blzvi

Active member
טאבלט צריך wi-fi

אין משהן אחר.
ואפליקציות word של מיקרוסופט צריכים לקנות בחנות אמזון לדוגמא

arseny92

Well-known member
מנהל
מחברים דיסקאונקי ב-USB-OTG ואז גם וי-פי לא צריך

נשאל על דרך העברת קבצים ללא שימוש בכל חיבור רשת כלל

dudi4321

Active member
השאלה אם הטאבלט תומך ב-OTG

אולי אפשר אם יש מקום להרחבת זכרון להשתמש עם מתאם קורא כרטיסי מיקרוSD ולהעביר איתו ועם המתאם בחיבור למחשב..

למעלה