במטוס סילון ..רק עם דיילת וענן..
להצטייד עם המון סבלנות. רצוי מאוד טיסת לילה. אני עשיתי את זה לבד עם שני קטנים. הכנתי תיק עם הפתעות קטנות (בבאזרים) מחזיק מפתחות שהוא פנס קטנטן. חוברות עבודה פשוטות. לוח קטנטן וגיר, לוח מחיק, סוכריה על מקל (15 דקות שקט),חותמות. הרבה נישנושים למרות שביום-יום אני לא חסידה של ממתקים בטיסה הן נישנשו. כול דבר ארזתי בנפרד באריזת מתנה, כך שההתעסקות עם הפתיחה וההתלהבות נתנו לי עוד זמן. אם את טסה באל-על, לא לבנות על הפתעות במטוס. לא קיבלנו כלום!!! אז כדאי להצטייד בחב´ טושים מהבית. טיסה נעימה וקלה. מקומות בניו-יורק: מוזיאון הילדים. בקיץ הייתה תערוכה של ארתור-להיט!!! בילנו שם שעות. גן החיות בסנטרל פארק. יש האכלה של אריות ים. האקווריום בברוקלין יש שם מופע דולפנים מקסים. אני בד"כ לא אוהבת את המחשבה של הופעות בע"ח ומה עושים להם שם, אבל המקום ידידותי לבע"ח. צריך לבדוק האם בנובמבר עדיין מתקיימות ההופעות. חנות הצעצועים של שוורץ. פנטזיה לילדים. לא לקנות כלום, יקר. מעבדת פלאי הטכנולוגיה של סוני- שד´ מאדיסון 550, בין רח´ 55-56 . אפשר לגעת, לבדוק ולהתנסות. כיף לילדים ולהורים. בסנטרל פארק יש בסופי שבוע תאטרון בובות(אני לא יודעת עם בנובמבר-צריך לבדוק) כדאי מאוד לקחת טיולון, כי במנהטן הולכים הרבה ברגל. (אפשר גם לקנות ב15 דולר אחד שיחזיק למשך הטיול. אבל כדאי להביא מהארץ. תהנו!!!!!!!!