איך מעבירים 12 שעות טיסה עם בת 3?

דנקו

New member
איך מעבירים 12 שעות טיסה עם בת 3?

יש לי ילדה פעלתנית מאוד בת 3, בכוונתי לטוס לארה"ב בחודש נובמבר, יש לי 2 שאלות שאשמח לקבל יעוץ לגביהן : 1. איך מעבירים את הטיסה בקלות המירבית 2. האם ידוע לכם על פעילויות ומקומות מומלצים לילדים בגיל 3 אליהם ניתן ללכת בניו יורק תודה מראש מיכל

אלה_ה

New member
חברה שלי טסה לארה"ב עם שני ילדים

בגיל 3 ו-6 והיא עשתה עבודת הכנה רצינית. היא קנתה חוברות צביעה, משחקי מחשבה וצעצועים קטנים. הכוונה שלה היתה לתת להם הפתעה חדשה מדי זמן מה כדי שלא ישעמם להם. וגם כדאי לתזמן אם אפשר את הטיסה לשעות הלילה שאז חלק מהזמן יעבור בשינה.

דנקו

New member
תודה על הטיפים

אלה_ה שלום, תודה על המידע והרעיונות מיכל

limori

New member
hi michal

We bought to Roy the game "ami hahami" and most of the flight he plays and sleep. Also you can bring Walkman with the entire cassette that she likes to listen. Bring "plastalina" and hovrot tzviaa If you fly with intercontinental every passenger got privet TV so she can watch also "sratim metzuyarim". The best place to go with children in N.Y is the American Museum of Natural History"

דנקו

New member
רעיונות מצוינים. תודה!!!

לימור תודה, חוץ מזה, סליחה על הבורות אבל אינני מכירה את המשחק עמי חכמי. תוכלי לפרט? תודה מיכל

limori

New member
משחק פסיכומטרי - Edu- Tech

משחק עם כרטיסיות בערך 100 . מגיל 3-6 הנושאים: התנהגות אותיות מספרים פזל כיוון מבוכים חשבון שעון צורות צבעים קשרים יוצאי ופן בקיצור מגוון רחב של נוושאים כשהילד עונה נכון על השאלה מייד נשמעת הודעה כזאת -"נכון תשובה נכונה" .

אורית ג.

New member
../images/Emo6.gif יאהבו אותה מאד במטוס

כשהמשחק יודע לילד כל הזמן אם הוא צודק או לא... (תחשבי על עצמך בתור הנוסע במושב ממול שמנסה לנםנם ומקבל חיזוקים חיוביים מהמשחק של הילד.

לאה_מ

New member
אני בכל זאת הייתי מעדיפה את החיזוקי

מהמשחק מאשר בכי וניג´וסים של ילד משועמם...

limori

New member
יש צדק בדבריך אך ..........

אורית האמיני לי שכל נוסע יעדיף הכל מלבד ילד שבוכה וחוץ מזה ניתן להדביק מדבקה על הרמקולון על מנת להחלישו.ואת הטיסה ניו יורק ישראל יחד עם המשחק המדובר עשינו פעמים ואף נוסע לא התלונו.

שירה-4

New member
במטוס סילון ..רק עם דיילת וענן..

להצטייד עם המון סבלנות. רצוי מאוד טיסת לילה. אני עשיתי את זה לבד עם שני קטנים. הכנתי תיק עם הפתעות קטנות (בבאזרים) מחזיק מפתחות שהוא פנס קטנטן. חוברות עבודה פשוטות. לוח קטנטן וגיר, לוח מחיק, סוכריה על מקל (15 דקות שקט),חותמות. הרבה נישנושים למרות שביום-יום אני לא חסידה של ממתקים בטיסה הן נישנשו. כול דבר ארזתי בנפרד באריזת מתנה, כך שההתעסקות עם הפתיחה וההתלהבות נתנו לי עוד זמן. אם את טסה באל-על, לא לבנות על הפתעות במטוס. לא קיבלנו כלום!!! אז כדאי להצטייד בחב´ טושים מהבית. טיסה נעימה וקלה. מקומות בניו-יורק: מוזיאון הילדים. בקיץ הייתה תערוכה של ארתור-להיט!!! בילנו שם שעות. גן החיות בסנטרל פארק. יש האכלה של אריות ים. האקווריום בברוקלין יש שם מופע דולפנים מקסים. אני בד"כ לא אוהבת את המחשבה של הופעות בע"ח ומה עושים להם שם, אבל המקום ידידותי לבע"ח. צריך לבדוק האם בנובמבר עדיין מתקיימות ההופעות. חנות הצעצועים של שוורץ. פנטזיה לילדים. לא לקנות כלום, יקר. מעבדת פלאי הטכנולוגיה של סוני- שד´ מאדיסון 550, בין רח´ 55-56 . אפשר לגעת, לבדוק ולהתנסות. כיף לילדים ולהורים. בסנטרל פארק יש בסופי שבוע תאטרון בובות(אני לא יודעת עם בנובמבר-צריך לבדוק) כדאי מאוד לקחת טיולון, כי במנהטן הולכים הרבה ברגל. (אפשר גם לקנות ב15 דולר אחד שיחזיק למשך הטיול. אבל כדאי להביא מהארץ. תהנו!!!!!!!!

Idit- KS

New member
טיסת לילה!

אנחנו גרים כרגע בארה"ב כך שלפחות פעם בשנה אנחנו נוסעים לארץ. לא רק זה, אנחנו גרים במקום שאין ממנו טיסות ישירות אלא צריך להחליף פעמיים מטוס. גם הבת שלי מאד פעלתנית (כרגע בת 5) ואני טסה עם שתיים-(השניה עכשיו בת 2). לדעתי טיסת לילה זה הרעיון הכי טוב. את מתחילה את הטיסה ב 12 בלילה כשהיא כבר עייפה.בגלל שלשתיכן יש מושבים את יכולה להשכיב אותה על הריצפה למרגלותייך והיא תישן לפחות עד 8 בבוקר. אחרי זמן קצר יגישו ארוחת בוקר, פיפי, שוקו, צחצוח שיניים וזהו לא נשאר הרבה. בהתחה הייתי לוקחת תיק מלא "אטרקציות" אבל ראיתי שאני כמעט לא משתמשת בהם בטיסה אלא רק בהמתנות בין הטיסות.חשוב לא לשכוח דברים שהיא רגילה אליהם (מוצץ, דובי וכו´). בהצלחה, אידית.

למעלה